Aquest Barça és massa pel Vendrell

Els vendrellencs cauen 3-6 i hauran de deixar-se la pell per no perdre la quarta plaça

Vendrell-Barça

Aquest Barça és massa pel VendrellTwitter FC Barcelona

El Moritz CE Vendrell es complica la quarta plaça ­–tot i que encara és el favorit per aconseguir-la- de l’OK Lliga després de caure derrotat, xxxxxx davant d’un Barça que queda a un sol pas de proclamar-se vencedor de la màxima competició nacional. Tot i això, els vendrellencs continuen mantenint la quarta plaça.

Amb molta embranzida han començat els vendrellencs, els quals han aconseguit avançar-se al minut i mig de joc. Una obra d’art de Jordi Ferrer, d’aquelles que a ell tant li agraden, picant-la per damunt del porter. Instants després, a punt ha estat Xixi Creus de marcar el segon en un contraatac. Es trobava molt còmode a la pista l’equip local, qui s’ha vist sorprès amb un gol de falta als nou minuts de joc, obra de Matías Pascual.

Tots dos equips s’hi jugaven molt i, per aquest motiu, no van donar cap concessió al rival. En un partit d’anades i tornades, Francesc Gil ha estat objecte de penal, en el 19’. Sergio Miras, el de sempre, no ha fallat, i ha tornat a posar per davant el quadre vendrellenc. Tot i això, una targeta blava a Ferrer ha posat nerviosos els del Penedès, que han vist com, en tres minuts, els capgiraven el marcador. Primer, Pablo Álvarez de falta directa (22’) i, després, Lucas Ordóñez, de jugada. 2-3 al descans.

Lluny de remuntar, el Vendrell s’ha vingut a baix a la segona meitat. Els locals no han pogut saber prendre-li la mida al duel, i han vist com el Barça, jugant sense tanta pressió, ha anat trobant-se millor i millor. Sergio Miras, en el 30’, ha fallat un penal i, dos minuts després, ha fet el mateix Panadero. Aquest, però, no s’ha quedat satisfet i, en el 34’, ha anotat el 2-4. El Barça ha agafat el control i, amb paciència, ha aprofitat una errada defensiva local per situar el 2-5, a càrrec de Lucas Ordóñez.

El mateix Ordóñez s’ha encarregat d’obrir més la ferida vendrellenca, amb el 2-6 a vuit minuts del final. El Vendrell estava desdibuixat, i ja començava a pensar amb les quatre cites que li resten fins a finals de temporada, les quals haurà de guanyar si vol dependre d’ell mateix. David Martínez, a vint minuts del final, ha anotat el gol de l’honor, el 3-6 definitiu, que ha servit perquè, almenys, l’afició pogués celebrar alguna cosa a la segona meitat.