Diari Més

El Nàstic vol trencar la ratxa de cinc partits sense conèixer la victòria

Els de Vicente Moreno, quarts, volen acostar-se a la zona d’ascens directe derrotant el Mirandés aquest diumenge

El Nàstic vol trencar la ratxa de cinc partits sense conèixer la victòria

El Nàstic vol trencar la ratxa de cinc partits sense conèixer la victòriaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

S’han acabat les ensopegades al Nàstic. Aquest és el missatge a un club que té intencions d’aconseguir l’ascens a Primera Divisió i que, a set jornades del final, té moltes possibilitats d’aconseguir-ho.Diumenge, l’equip tarragoní rebrà la visita del Mirandés, un conjunt que, igual que els tarragonins, ha jugat per sobre de les possibilitats aquesta temporada, i ha aspirat a objectius superiors als que pretenia inicialment. Tot i això, els de Miranda de Ebro es plantegen el duel al Nou Estadi com una final, ja que, de no guanyar-lo, podrien dir adéu a les seves opcions d’acabar entre els equips de play-off.

El rival del Nàstic és actualment el tretzè, amb 48 punts, cinc menys que el sisè classificat, el primer que disputaria la promoció d’ascens si la lliga acabés avui. El Mirandés és l’equip que més gols ha marcat al campionat, un total de 50, els mateixos que el Còrdova, novè classificat. Ara bé, també és un dels equips que més dianes encaixa amb un total de 43. Els de Miranda de Ebro juguen amb un clar 3-4-3, sistema que obligarà al Nàstic a poblar el centre del camp i a oferir una alineació força diferent a la de les darreres jornades.

I és que Vicente Moreno podria apostar per quatre centrecampistes per tal de contrarestar el rival i, a més, per aconseguir el control de la pilota, un fet que serà clau per emportar-se els tres punts. De fet, tot a punta que hi haurà canvis en cadascuna de les línies, excepte a la porteria, on Manolo Reina continua sent indiscutible.A la rereguarda, Gerard Valentín apunta a la titularitat, igual que també podria tornar Iago Bouzón. Els sacrificats serien Xisco Campos i Xavi Molina. En el centre del camp, quatre futbolistes serien els protagonistes. Madinda i Sergio Tejera repetiran respecte el duel de Palamós, mentre que s’hi podrien afegir Giorgi Aburjania i Cristian Lobato. També podria ser titular Juan Muñiz, un dels futbolistes més perillosos durant els darrers partits, sobretot en accions a pilota aturada.Al davant, José Naranjo, autor de l’empat contra el Llagostera, podria jugar acompanyat d’Archille Emaná, que tornarà a l’onze després de recuperar-se de les seves molèsties. Aníbal Zurdo partiria des de la banqueta.

tracking