Diari Més

Cambrils acull aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya d'Hoquei en categoria aleví

Aquest certamen aplegarà més d’un centenar d’esportistes, entre jugadors i tècnics

Cartell del campionat, que s'ha presentat aquest matí.

Cambrils acull aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya d'Hoquei en categoria alevíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cambrils Club Hoquei ha estat designat per la Federació Catalana de Patinatge organitzadors del XXXIV Campionat d’Hoquei Patins en categoria aleví. El Palau Municipal d’Esports de Cambrils serà l’escenari durant tot el cap de setmana d’aquest campionat que aplega als millors equips catalans d’aquesta disciplina esportiva.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el regidor d’Esports, Alfredo Clua, el vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge i President de la Territorial de Tarragona, Rafel Serrano i el President del Cambrils Club Hoquei, Jordi Fernandez, han presentat aquest matí el certamen. Camí Mendoza, ha destacat que «amb aquest campionat busquem donar un impuls més a l’esport base. Cambrils acollirà aquests dies als millors esportistes de Catalunya en aquesta categoria, que tenen entre 12 i 13 anys». Per la seva banda, el regidor d’Esports, Alfredo Clua, assegura que «per Cambrils és un honor acollir aquest certamen que contribueix a posicionar Cambrils com un municipi de referència, no només a nivell català, sinó també estatal, en l’organització d’aquests campionats».

Des de la Federació Catalana, han volgut agrair al Cambrils Club Hoquei la bona disposició que tenen per organitzar aquest tipus d’esdeveniments esportius. Rafel Serrano, vicepresident de la catalana, creu que «el campionat serà un nou èxit i el nivell dels infants que participen en el campionat demostra que en un futur seran esportistes d’alt nivell de la nostra federació». Des del Cambrils Club Hoquei, el seu president, Jordi Fernández, s’ha mostrat molt satisfet pel fet que Cambrils pugui organitzar per tercer any un Campionat de Catalunya.

La competició començarà demà divendres a les quatre de la tarda i finalitzarà diumenge, als voltants de les set del vespre, amb el lliurament de premis.

Participaran els primersequips en categoria aleví del CP Manlleu, Igualada HC, CH Caldes, CP Congrés, CH Juneda, Cerdanyola CH, CP Calafell i el Vilassar HC.

El certamen mobilitzarà més de cinc-centes persones, tenint en compte el nombrós públic que s’espera en un certamen d’aquesta categoria. Es calcula que hi participaran uns 130 esportistes, entre jugadors i tècnics.

tracking