Diari Més

Jamal Wilson és seriós dubte pel partit de divendres contra l'Araberri per una lesió al maluc

Orion Outerbridge, MVP de la jornada amb 37 punts de valoració

Orion és una peça fonamental en l'esquema de Berni Álvarez.

Jamal Wilson és seriós dubte pel partit de divendres contra l'Araberri per una lesió al malucJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jamal Wilson es podria perdre el tercer partit de la sèrie de semifinals entre el Club Bàsquet Tarragona i l’Araberri, que es disputarà al pavelló del Serrallo aquest divendres, a partir de les nou de la nit.

El jugador del conjunt cebetista pateix una possible lesió en el recte anterior i càpsula articular del maluc esquerre. Ha començat un tractament conservador, i està pendent de proves complementàries. El que és segur és que el jugador no entrenarà durant la setmana i, si juga divendres, ho farà amb menys preparació que la resta de companys.

L’equip va tornar ahir als entrenaments després de recuperar el factor camp en la semifinal del play-off d’ascens a LEB Or, amb la mateixa filosofia de treball i esforç. Els jugadors del CBT van començar a preparar el tercer i quart partit de la sèrie. En cas que els homes de Berni Álvarez aconseguissin la victòria en els dos enfrontaments assolirien una classificació històrica per jugar la final per l’ascens.

No obstant això, el CBT no vol mirar més enllà del partit del divendres, i manté la filosofia d’anar pas a pas que l’ha portat a aquesta situació. Aquest matí hi haurà entrenament de tir i, a la tarda, de nou sessió tècnic-tàctica en la pista. De cara a dijous a la tarda es tornaran a posar a les ordres de Berni Álvarez, i el divendres al matí realitzaran l’últim entrenament de tir abans del partit de la tarda.

Orion

Per altra banda, Orion Outerbridge va aconseguir en el partit de diumenge una espectacular actuació que li va portar a aconseguir 37 punts de valoració, la qual cosa li ha servit per ser el MVP de la jornada. No obstant això, el registre no aconsegueix superar els 38 punts de valoració que David Mesa va aconseguir en el primer partit de quart de final del play-off d’ascens de la temporada 2008-09. Aquella tarda, l’encara pivot del CBT va aconseguir 27 punts i 16 rebots en una actuació magistral.

tracking