Diari Més

El Nàstic trigarà a cobrar el traspàs de Garry Mendes, que quedaria reduït a la meitat

L'administrador concursal de l'Elx aconsegueix que el deute deixi de ser privilegiat i el pagament es podrà realitzar en deu anys

Garry Mendes

El Nàstic trigarà a cobrar el traspàs de Garry MendesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona haurà d'esperar per cobrar el traspàs de Garry Mendes Rodrigues. L'Elx, club que té el deute amb els tarragonins, està ofegat pels deutes i el seu administrador concursal va sol·licitar una acció de reintegrament pel deute.

Segons detalla 'Las Provincias', amb aquesta acció, els il·licitans aconsegueixen alleugerir el deute qualificat de privilegiat

Cal recordar que l'Elx es va fer amb els serveis del futbolista durant el mercat d'hivern de la temporada 2014-15 en una operació en la qual va intervenir el Nàstic, club en el que mai va arribar a jugar el futbolista. L'any passat, els dos clubs van signar un document privat per garantir el pagament a través dels drets televisius, si els il·licitans baixaven a Segona Divisió.

Amb l'acció de l'Elx, el deute passa a ser un préstec ordinari i, segons les informacions d'aquest mitjà, el Nàstic podria passar a cobrar únicament el 50% dels 1,2 milions d'euros, o sigui, 600.000 euros. A més l'Elx el podrà abonar en un període de deu anys.

tracking