Diari Més

La UD Torredembarra organitza una paella per comprar un desfibril·lador

Serà dissabte al camp, i el club ja ha recaptat més de la meitat del cost de l'aparell

cartell

La UD Torredembarra organitza una paella per comprar un desfibril·lador

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UD Torredembarra porta alguns mesos recaptant diners per poder adquirir en propietat un desfibril·lador, i ha organitzat per aquest dissabte una paella popular per poder aconsguir els diners necessaris per comprar-lo. Segons paraules de la seva presidenta, Àngela Pijuan, «creiem que és una acció necessària, ja que avui dia es veuen notícies de gent que pateix problemes de cor, i nosaltres volem estar preparats».

La recaptació de diners va començar fa alguns mesos, quan la Junta Directiva va proposar als pares una forma d’ajudar. «Cada any els jugadors han de pagar un import –superior als onze euros– en concepte de la mútua i nosaltres, com a club, ens vam comprometre a retornar-ho als pares a finals de temporada. Tot i això, en veure que no teníem desfibril·lador, ja que l’hem de compartir amb totes les altres disciplines de la zona esportiva, vam decidir que es destinarien al comprar l’aparell. Només hi col·laboraran els pares que ho desitgin», explica la presidenta.

De moment, el club ha pogut recaptar més de la meitat del cost del desfibril·lador, gràcies a les aportacions dels pares i d’una farmacèutica del municipi, que ha volgut col·laborar amb la causa. La resta s’espera recaptar aquest dissabte, durant la paella. Els tiquets tindran un preu de 8 euros pels adults i de 5 euros pels menors fins a 12 anys, i el menú constarà de paella, postre i beguda. Els tiquets es poden adquirir al club de forma anticipada de cinc a set de la tarda, o trucant al 616 217 799.

tracking