Diari Més

Una victòria per tornar amb totes les opcions

El CBT juga aquesta tarda, a les 18 hores, el segon partit de la sèrie contra l'Araberri

cbt

Una victòria per tornar amb totes les opcions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta tarda, a les sis, el Club Bàsquet Tarragona té una nova oportunitat per aconseguir l’objectiu marcat en aquest inici de les semifinals: tornar a Tarragona amb una victòria. Després de la desfeta en el primer partit (77-64), els homes de Berni Álvarez encaren el segon amb optimisme. El poliesportiu de Mendizorroza tornarà a ser l’escenari de l’enfrontament entre bascos i catalans, tan sols 48 hores després del primer partit. El CBT vol passar pàgina, deixar enrere la primera derrota i començar de nou. Per això caldrà recuperar el joc i les sensacions mostrades en la primera ronda del play-off, on els blaus van demostrar ser capaços d’eliminar un equip com el Lucentum d’Alacant.

El rival dels blaus, Araberri Basket, buscarà ampliar l’avantatge i anotar-se el segon punt. Per fer-ho tornarà a comptar amb peces clau com Levesque, màxim anotador del partit, i Tyron, jugadors a qui caldrà neutralitzar per tal de tenir opcions de victòria. Els bascos van fer gala d’una defensa que va deixar el CBT sense idees i orfe de lideratge. El joc col·lectiu, la serietat defensiva i sobretot la constància a nivell ofensiu han de tornar a aparèixer si els de Berni volen tenir opcions.

El capità del CBT, David Fernández, ha reconegut que “és important recuperar tant físicament com mental l’equip després de la derrota. Perdre ahir entrava dins del previst, però només tenim en ment guanyar demà”. El capità dels blaus diu que la plantilla té suficient confiança per encarar el segon partit amb les millors condicions i igualar l’eliminatòria. Fernández ha donat algunes de les claus per aconseguir la victòria davant Araberri: “aprendre dels nostres errors i intentar igualar el nivell que marquen, i segur que tornaran a marcar, ja que són un equip intens. Hem de ser més agressius en defensa i estar molt més encertats en atac”.

tracking