Diari Més

Voleibol

El CV Sant Pere i Sant Pau acaba quart en la fase d'ascens

Gregory Bordas es va trencar el tendó d’Aquil·les dissabte i es va perdre les semifinals

El CV Sant Pere i Sant Pau acaba quart en la fase d'ascens

El CV Sant Pere i Sant Pau acaba quart en la fase d'ascensCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau va finalizar en quarta posició a la fase d’ascens a Superlliga 2, disputada a Valladolid aquest cap de setmana. Els cooperativistes van caure derrotats aquest dissabte a les semifinals davant de la Universitat de Valladolid, moment en el qual van quedar eliminats.

Ahir, tocava jugar-se la tercera plaça, contra el Santo Domingo VB Peter. El resultat, clar: 3-0. Els tarragonins no van estar gairebé mai dins del partit, i van acabar perdent de forma contundent. Tot i això, van donar molta guerra en el primer dels tres sets disputats, el qual van perdre per un ajustadíssim 32-30. A partir d’aquest moment, el Sant Pere i Sant Pau va desconnectar i va perdre de forma contundent els altres dos sets: 25-12 i 25-17.

Pel que fa a l’enfrontament de dissabte, la derrota va ser molt més ajustada (3-2). El Valladolid va veure com el Sant Pere i Sant Pau aconseguia el primer set (25-27). El segon va ser pels locals, 25-16 i, el tercer, pels tarragonins (20-25). Va igualar el duel el Valladolid (25-18), i el desempat es va quedar a casa (18-16). El jugador del Sant Pere i Sant Pau, Gregory Bordas, es va trencar el taló d’Aquil·les, i va passar tota la nit a l’hospital.

tracking