Empat agredolç a Palamós

José Naranjo avança els tarragonins en començar el segon acte, però Natalio puja una igualada que no deixa content a ningú

Naranjo

Empat agredolç a PalamósCristina Aguilar

El Gimnàstic de Tarragona empata a Palamós (1-1) contra el Llagostera, en un empat que no satisfà a cap dels dos. Els gironins segueixen enfonsats en la zona de de descens, mentre que el Nàstic aconsegueix escalar una posició gràcies a la derrota de l’Oviedo contra l’Osca. Ha estat un partit molt disputat, en el qual Naranjo ha avançat els tarragonins en el 51’ i, dotze minuts després, Natalio ha igualat el duel.

Fins que no han passat 23 minuts, tota l’afició del Nàstic no ha pogut entrar al camp, ja que el personal de seguretat només ha deixat que els espectadors entressin d’un en un, escorcollant a tothom, nens, adults i ancians. Lamentable i censurable aquesta situació.

Els primers minuts han estat pel Llagostera. Els gironins han sortit inicialment amb més empenta, i els de Vicente Moreno s’han limitat a estudiar el rival, què feia, i per on anava el seu joc. Han estat, però deu minuts de tanteig, ja que immediatament els tarragonins s’han posat mans a l’obra i han buscat incessantment la porteria defensada per René.

Juan Muñiz ha estat un dels homes més perillosos dels de Vicente Moreno, sobretot a pilota aturada. El Nàstic ahir no comptava amb Emaná, que ha quedat fora de la convocatòria per lesió, i Vicente Moreno ha apostat per jugar amb quatre centrecampistes i dos homes més avançats, com Naranjo i Aníbal. La defensa, la mateixa que la del passat diumenge al Nou Estadi.

José Naranjo, als catorze minuts de joc, ha recollit una esfèrica a dins de l’àrea, s’ha girat sobre si mateix, i ha disparat, sense perill. S’anava agradant cada cop més el Nàstic. En el 21’, Tejera disparava des de la frontal, trobant-se la pilota amb un defensor. El migcampista també ha estat protagonista, a deu minuts del descans, servint per alt una falta, que ha agafat per sorpresa a la defensa gironina, ja que ha aparegut del no res Naranjo per emportar-se l’esfèrica i realitzar una vaselina davant de la sortida en fals de René. Lleugerament desviada.

A la segona meitat, el domini ha estat absolutament visitant, amb un Nàstic conscient que necessitava marcar per no haver de patir al final. Dit i fet. Sis minuts després de la represa, Naranjo s’ha internat a l’àrea, ha fet una paret amb Aníbal, i ha disparat amb l’exterior, imparable per a René.

El Llagostera, com era d’esperar, s’ha llençat desesperat a pel gol, i l’ha trobat dotze minuts després de rebre la diana de Naranjo. No havia disparat amb perill en tot el partit, però ha aparegut el cambrilenc Joan Oriol per banda dreta, que ha realitzat una centrada passada. Al segon pal ha aparegut Natalio i, davant de la sortida en fals de Reina, ha disparat i ha afusellat el meta de Villanueva del Trabuco.

Ha passat minuts molt complicats el Nàstic, ja que el mateix Natalio o José Carlos, que havia entrat des de la banqueta, han tornat boja a la defensa dels de Vicente Moreno. El tècnic del Nàstic ha mogut banqueta i, primer, ha donat entrada a Álex López per Juan Muñiz i, després, a Jean Luc, deixant al banc Palanca. Ha servit perquè despertés el conjunt tarragoní. També ha tingut els seus minuts Xisco Campos, que ha entrat per Aníbal.

Els gironins han estat capaços de matar el partit i, en els darrers instants, fins i tot, han estat capaços de crear cert perill. Finalment, repartiment de punts que no deixa content a cap dels dos.

LLAGOSTERA

René, Edu Oriol, Escassi, Chus Herrero, Samu de los Reyes, Pitu, Tébar, David Querol (Ríos Reina, 54’), Jesús Imaz (José Carlos, 61’), Natalio i Juanjo (Benja, 61’)

NÀSTIC

Reina, Xisco Campos, Xavi Molina, Suzuki, Mossa, Madinda, Tejera, Palanca (Jean Luc, 73’), Juan Muñiz (Álex López, 69’), Naranjo i Aníbal Zurdo (Xisco Muñoz, 82’)

GOLS

0-1, José Naranjo (51’); 1-1, Natalio (63’)

ÀRBITRE

Pablo González Fuertes. Grogues als locals Escassi, Edu Oriol i Ríos Reina; i als visitants Mossa, Suzuki i José Naranjo