De la glòria a la misèria, i viceversa, en un segon

La Pobla es col·loca 0-2 en el marcador, es queda amb deu jugadors, li empaten a dos, i acaba demanant l'hora

Pobla

De la glòria a la misèria, i viceversa, en un segonJorge Ramírez

Empat que pot saber a glòria, sempre depèn de com es miri, l'aconseguit pel CF Pobla de Mafumetal camp de l'Atlètic Llevant (2-2), un punt que deixa els pobletans en la posició de promoció de descens a Tercera Divisió.

Els pobletans han aconseguitmanar 0-2 en el marcador, peròl'expulsió de Polaco els ha pesat massa, i han acabat empatant a dos gols i demanant l'hora, en un duel en el qual Alberto Varo (no és notícia) ha tornat a ser el millor jugador de l'equip.

Kike Tortosa ha avançat els locals als 26 minuts i, quatre minuts després, en una jugada molt discutida perquè els locals han protestat que s'havia posat en joc la pilota quan l'àrbitre no havia donat permís en una falta, Joaqui ha anotat el segon. Vuit minuts després arribaria la jugada clau de l'enfrontament, amb l'expulsió del central pobletà Polaco per doble targeta groga.

Matías i Juan Delgado, en els minuts 52 i 63, respectivament, han pujat un empat que s'ha quedat curt perquè els locals s'han bolcat completament a la porteria d'un Varo que ha convertit la seva meta en un mur impenetrable fins el final del duel.