Diari Més

La Pobla veu la permanència més factible amb el millor Emaná

El davanter només ha marcat un gol amb el filial a la segona volta, i vol recuperar l’olfacte

La Pobla veu la permanència més factible amb el millor Emaná

La Pobla veu la permanència més factible amb el millor EmanáJosé María García

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El millor CF Pobla de Mafumet ha coincidit darrerament amb un bon estat de forma i un alt nivell d’encert d’Stephane Emaná. El punta del filial del Nàstic ha baixat el rendiment, almenys pel que fa a números, en la segona volta del campionat lliguer, motiu pel qual resulta més necessari el seu retorn al seu millor nivell.

Emaná únicament ha marcat un gol amb la Pobla en la segona volta del campionat, el que va anotar a la 28a jornada al camp de l’Olímpic de Xàtiva. Fins ara, cap gol i, per arribar a la diana contra els valencians, van haver de passar deu dates, ja que l’última diana que se li recordava va ser la que va marcar en la divuitena jornada del campionat, la penúltima de la primera volta, a casa contra el Vila-real B.

En part, Emaná té excusa, ja que va anar convocat durant un mes amb el primer equip, a causa de les baixes a la davantera i la no arribada d’un davanter. En fitxar Aníbal pel Nàstic i estar al cent per cent físicament, Emaná va caure de les convocatòries de Vicente Moreno per tornar amb el seu equip.

De fet, el punta ha marcat més gols amb el Nàstic que amb la Pobla en aquesta segona volta. Va anotar un dels tres gols dels tarragonins en la victòria a Mendizorroza contra l’Alabès (1-3), i també va marcar el gol de l’empat al Carlos Belmonte, davant de l’Albacete (1-1). Tot i jugar estones, a les segones meitats, Emaná va consolidar-se en el primer equip, una situació que va durar poques setmanes, ja que va acabar tornant al seu conjunt d’origen.

A la Pobla no ha tornat a ser el que era. Ara bé, en lluita, esforç i entrega, no ha canviat res. Emaná és el primer jugador que corre, que busca robar pilotes, pressionar i ajudar el seu equip en tasques ofensives i defensives. Ara, només resta que torni a entrar la pilota. Si torna a entrar, la Pobla tindrà moltes més possibilitats de salvar-se.

tracking