Diari Més

El primer equip del Nàstic es fa la fotografia oficial de la segona volta

Josep Maria Andreu no anirà a la llotja de Palamós

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capçalera del Circ Romà va ser l’indret escollit perquè la primera plantilla del Nàstic es fes la fotografia oficial de la segona volta. Els jugadors, el cos tècnic i el president van plasmar una fotografia de família que ve sent habitual totes les temporades, quan s’acosta el final. Desenes de joves, i no tan joves, es van aturar a la Rambla Vella per fotografiar els futbolistes i poder estar a prop d’uns jugadors que estan meravellant gràcies a l’excel·lent temporada que estan realitzant. Després de la mitja hora que va durar l’acte, tothom cap a l’autobús i tornada al camp, per marxar a casa dinar.

Per altra banda, el president del Consell d’Administració del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha avançat, després de fer-se la fotografia de la plantilla, que no assistirà a la llotja del Municipal de Palamós «No sé on quedarà ubicada l’afició del Nàstic: però el que sí tinc clar, així com també la resta de consellers, que estarem amb l’afició del Nàstic. Ningú s’ha mostrat voluntari a anar-hi».

Sobre la promoció iniciada a Llagostera, on Astérix i Obélix planten cara a l’Imperi Romà, Andreu va destacar que «l’Imperi Romà és a Tarragona. Dissabte hem de guanyar a Palamós i demostrar que som els millors. A mi em sembla una promoció simpàtica». Andreu ha decidit aparcar tot el que va succeir fa dues temporades, ja que «ens queden vuit finals, i la de dissabte és una més. La ferida va quedar tancada quan vam guanyar de forma contundent al Llagostera a la primera volta».

Foto Plantilla

El primer equip del Nàstic es fa la fotografia oficial de la segona voltaCristina Aguilar

tracking