Diari Més

Només val la victòria

La Pobla rep l'Hèrcules (17 h) amb cinc baixes i necessitat de punts

Olot Pobla

Només val la victòriaUE Olot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Situat en promoció de descensi amb una imperiosa necessitat de punts, el CF Pobla de Mafumetafronta aquesta tarda (17 hores) el repte de vèncertot un Hèrcules per seguir somiantamb la permanència.

El filial del Nàsticestà arribant molt just de forces a aquestfinal de temporada, i qualsevol punt que pugui sumar el conjunt de Martín Posse pot resultar vital.

Al davant, però, tindrà un dels cinc conjunts que aspiren a finalitzar entre els quatre primers per, d'aquesta manera, jugar-se l'ascens a Segona A mitjançant el 'play-off'. Els alacantins només tindran la baixa de Peña, mentre que la Pobla afronta el duel sense cinc dels seus futbolistes, tots ells homes importants en els esquemes de Posse.

Estan lesionats Jaime Vidal i Álvaro Fernández, dos dels tres davanters de la plantilla. Així, Stephane Emaná serà l'únic punta disponible per a l'argentí. Nacho Pérez està sancionat per acumulació d'amonestacions i, per aquest mateix motiu, Posse encara perdrà més potencial ofensiu. Els centrals Polaco i Denís Coch, el segon per acumulació d'amonestacions i el segon per l'expulsió patida a Olot, tampoc podran saltar a la gespa.

Posse explicava ahirdesprés de completar el darrer entrenament que ''la setmana ha anat força bé. Hem treballat dur. Sabem que ens enfrontem a un gran rival, amb la necessitatde seguir a la zona alta, però crec que serà un bon partit''. A nivell anímic, segons Posse, ''a l'equip li va anarbé empatar a Olot, perquè hauria estat injust perdre aquell partit''.

tracking