Fins que les forces s'han acabat

El Calafell cau 8-4 a Vic tot i arribar al final del duel empatat a quatre gols

calafell afició

Fins que les forces s'han acabatphotojordi.blogspot.com

El Club Patí Calafell Tot L’Any cau derrotat, 8-4, a la pista del Club Patí Vic, i veu com les seves opcions de permanència es redueixen sensiblement.

El Calafell s’ha comportat com un dels grans, i ha estat capaç de jugar sense por, però sí amb el màxim respecte possible, contra un dels grans de l’OK Lliga. Els de Sergi Macià s’han trobat amb un gol en contra massa matiner, que els ha obligat a anar a remolc. Als 23 segons del duel, Cristian Rodríguez ha obert la llauna. Ell mateix, ha anotat el segon en el minut 10, i Romà Bancells el tercer, en el 14’, però la lluita dels calafellencs era incessant, i el que es reflectia a l’electrònic no feia justícia al que es veia a la pista. Gerard Vergés, dos minuts després, s’encarregaria de retallar distàncies i situant un 3-2 gràcies a dos dianes en pocs segons. Amb el marcador tan ajustat s’ha arribat al descans.

Tenien molt clares les coses els calafellencs. Sabien que havien de sortir al 120% si volien tenir possibilitats de guanyar. Però, novament, els osonencs van aconseguir marcar un gol matiner. Un minut i quatre segons després de tornar dels vestidors, Mia Ordeix ha situat el 4-2. Ràpidament ha reaccionat l’equip visitant, que s’ha tornat a encomanar a Marc Vergés per veure porteria. El davanter ha anotat dos gols, en els minuts 28 i 29, per empatar l’electrònic (4-4).

Quan més igualat estava el duel, Jordi Burgaya ha decidit minvar les esperances dels del Baix Penedès, amb el 5-4 a set minuts del final. Ha rematat la feina Mia Ordeig, en el 48. Amb el duel finliquitat, Romà Bancells ha pujat el setè, i Ordeig, a falta d’un segon, el vuitè. El final del partit li ha sobrat completament al Calafell.