Frenada que pot costar un lideratge

El CF Reus cau davant del Mestalla (2-0) per culpa dels gols d'Iban Salvador i d'Arango, i es complica molt la primera posició

Haro

Frenada que pot costar un lideratgeXavi Guix/CF Reus

El CF Reus pateix una dolorosa derrota(2-0) davant d'un València Mestalla que se salva virtualment a la categoria i que fa minvar molt les possibilitats dels reusencsd'acabarla temporada com a líders del grup tercer de Segona Divisió B. Ara, toca esperar que el Vila-real punxi contra l'Eldense i que l'Hèrcules no guanyi aquesta tarda a la Pobla de Mafumet, ja que, com a mínim, l'equip ha d'assegurar-se el play-off.

Era vital el duel per als reusencs, però ben aviat se li hanposatcoll amunt les coses als de NatxoGonzález. Iban Salvador, futbolista que minuts després es retiraria del terreny de joc lesionat, ha obert la llauna amb un gran gol, de faltadirecta, quan l'electrònic assenyalava el minut 11 de joc.

Semblava que no podien anar pitjor les coses, però sí. Lax Franco es va treure de la butxaca la targeta vermella per expulsar Vitor Silva, per una dura entrada, deixant els visitants amb un jugador menys i amb una remuntada més que complicada. I és que jugar 70 minutsen inferioritat numèrica no és qualsevol cosa. Tampoc mereixia massa excessivament el Reus, ja que ofensivament poc ha demostratel quadre de la capital del Baix Camp. Fernando, titular avui, s'ha quedat a dalt amb David Haro, deixantColorado més a prop dels dos migcentres que de l'atac. Ha estat Haro, a tres minuts del final de la primera meitat, el que ha buscat el gol. Després de rebre una passada llarga d'Ángel, l'extremha decidit malament davant del meta rival.

NatxoGonzález ha esperonat els seus al descans, i els Reus ha sortit amb molta més empenta. De fet, completament comprensible tenint en compte que els tarragoninses veien abocats a l'èpica que suposava una remuntada i, a més, amb només deu futbolistes sobre el camp. Ramon Folch, al quart d'hora de joc, ha disparat de lluny, sense problemes pel porter. Han estat vint minuts d'empenta reusenca, que s'han anat diliunt poc a poc. Amb el pas dels minuts, els Mestalla s'ha anat trobant més còmode, s'ha fet amb el control de l'esfèrica, i ha motivat que el Reus, com és normal, hagihagut de jugar més amb el cor que amb el cap. Alberto Benito ha avançat la seva posició, fet que ha motivat que Olmo s'hagi hagut de multiplicar en defensa. Però l'esforç era necessari.

Natxo González, a catorze minuts de final, ha realitzat una doble substitució buscantdonar entrada al camp a futbolistes frescos. No ha realitzat cap variaciótàctica, ja que han marxat Alberto Benito i Fernando per Cassamá i Edgar Hernández. Canvi de cromos.

Però, en el 83', ha arribat la sentència. Nacho Gil ha realitzat una gran jugada personal per banda dreta, ha centrat i Arango ha afusellat Edgar Badia. Natxo González ha decidit fer entrarRicardo Vaz per López Garai, però ja era massa tard.