Diari Més

El Club de Futbol Vila-seca presenta els equips de la temporada 2015-2016

L’entitat esportiva local celebra enguany el seu 50 aniversari

El Club de Futbol Vila-seca presenta els equips de la temporada 2015-2016

El Club de Futbol Vila-seca presenta els equips de la temporada 2015-2016Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El groc i el blau van acolorir un any més el terreny de joc de l’Estadi Municipal de Vila-seca amb motiu de la presentació dels equips del Club de Futbol Vila-seca, que enguany es va fer el diumenge 10 d’abril.

Després de la recepció a les autoritats per part de la Junta directiva es va procedir a presentar les formacions que enguany estan competint sota l’escut vila-secà, i es van fer les tradicionals fotografies de grup.

En aquesta ocasió es va aprofitar la jornada per retre un reconeixement esportiu i social a la ciclista vila-secana Helena Casas Roigé, que s’ha classificat per competir als Jocs Olímpics de Rio 2016 en la modalitat de Ciclisme en pista.

Una temporada de consolidació

Segons Manuel López Arrébola, president del Club de Futbol Vila-seca, aquest serà un any «de consolidació» dels equips, i no s’espera que cap d’ells pugi de categoria.

Quant a volum de jugadors (en l’actualitat són 285), el president del club local assegura que no poden créixer més, i que l’objectiu és anar creixent des de baix: «la idea és mantenir tres equips al Futbol7 i dos equips a cada categoria de Futbol11, i de mica en mica anar treballant des de baix, formant els petits, perquè tots somiem a tenir un primer equip format per jugadors que siguin tots del poble». Aquesta temporada el club compta amb setze equips a l’escola de futbol base i dos més que juguen en la categoria d’Amateur.

La presentació va finalitzar amb el partit de lliga entre el C.F. Vila-seca ‘A’ i el Vista Alegre U.D. de Castelldefels, corresponent a la 26a jornada de lliga, grup 2 de Primera Catalana, que es va saldar amb un resultat de 0-0.

tracking