Diari Més

A per les semifinals amb un Serrallo a rebentar

El CBT necessita dels seus aquest vespre, a les vuit, per seguir endavant amb el somni

jugadors CBT

A per les semifinals amb un Serrallo a rebentarJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona té a les seves mans passarde ronda en els 'play-off' d'ascens a LEB Or. I és que els homes de BerniÁlvarez no hauran de necessitar arribar al tercer partit de la sèriesi avuisón capaçosde vèncer el Lucentum Alacant, al pavelló del Serrallo, a partir de les vuit del vespre.

El gran partit que va realitzar l'esquadra tarragonina aquest dijous a terres valencianes a motivar una victòria per onze punts de diferència (64-75) que posa sobre la taula les intencions dels tarragonins. Tenint en compte que les elminatòries d'ascens són un premi per al CBT, l'ascens seria un somni, al qual no volen renunciar.

Per al tècnic blau, el segon partit “serà molt més dur que el primer, ja que ''per a ells és definitiu, i per a nosaltres volem que també ho sigui”. Berni creu que Lucentum “voldrà estrènyer molt més la pilota, com van fer en la segona part del primer partit, intentaran que no dominem el rebot i jugaran més forts l'1x1”. Segons Berni Álvarez, la victòria passa per“estar tranquils, però esforçant-nosencada pilota i cada rebot, ja quesi dominem el rebot podrem controlar el ritme de joc”.

tracking