Diari Més

...i 6000: Andrés Ezcurra

Un jove vila-secà de 20 anys es converteix en el soci número 6.000 del Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrés Ezcurra, unjove vila-secà de 20 anyses va convertirtarda en el soci número 6.000 del Gimnàstic de Tarragona, SAD. Després d’encetar la campanya Primavera Grana el passat divendres, un total de 358 aficionats han formalitzat el seu abonament nastiquer durantlasetmana.

Les oficines del Nàstic, la Nàstic Hummel Store, la pàgina web oficial i els estands del Mercat Central de Tarragona i la Rambla Nova són els espais habilitats on s’han donat d’alta com a socis els 358 aficionats.

Aplaudidor

Amb motiu del partit d’aquest diumenge, davant el Real Oviedo, a les 12 hores, el Gimnàsticha preparat uns aplaudidors per a que tots els socis i aficionats dels Gols i Preferent donin la benvinguda a l’equip amb un mosaic i es facin sentir des de la grada del Nou Estadi.

Els assistents al matx de diumenge podran recollir el seu aplaudidor als torns d’accés a les zones de Gol Nord, Gol Sud i Preferent, i enllestir-lo, mitjançant els plecs indicats, per al mosaic grana que rebrà als equips quan saltin al terreny de joc per disputar el matx. L’aplaudidor consta de dues bandes. En un costat hi apareix l’escut i “Nàstic” amb el fons de color grana (la part indicada per realitzar el mosaic); mentre que a l’altra banda, el logotip de Tarragona 2017, amb l’etiqueta #josócTGN2017, és el protagonista.

Andrés Ezcurra és el soci número 6.000 del Nàstic

Andrés Ezcurra és el soci número 6.000 del NàsticCedida

tracking