Diari Més

La Pobla necessita sumar els tres punts per difícil que pugui semblar

El filial del Nàstic rebrà l’Hèrcules, diumenge a les cinc, en un duel vital per a ambdós conjunts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A falta de cinc jornades per a la conclusió del campionat a la Segona Divisió B, el CF Pobla de Mafumet continua penjant d’un fil. Els tarragonins són setzens a la taula, en posició de promoció de descens a Tercera Divisió, i amb 33 punts.

Sumar el màxim de victòries en els cinc duels que resten és molt important per a l’equip de Martín Posse, el qual sap que el gol de Kike Tortosa el passat diumenge a Olot pot valer una permanència. El fet de no perdre contra els de la Garrotxa va motivar que els barcelonins continuessin per sota dels pobletans a la taula, en zona de descens directe.

Per la seva banda, l’Hèrcules és un dels cinc equips que aspiren a disputar la promoció d’ascens a Segona Divisió A. És, dels cinc primers, el pitjor classificat, però aquesta circumstància no impedeix que tingui molta il·lusió per intentar assolir la seva meta. Amb 58 punts, els alacantins disten a dos del Cornellà i del Lleida Esportiu, quart i tercer, respectivament; a tres del CF Reus, segon; i a sis del líder, un Vila-real B que sembla que no afluixarà i que no deixarà a ningú altre ocupar el tro d’honor del grup tercer de la categoria de bronze.

L’Hèrcules comptarà amb una baixa important, com serà la de Peña, sancionat, mentre que la Pobla tindrà entre quatre i sis jugadors que no estaran disponibles de cara al duel. Tres seran baixes segures. Denís Coch ho podrà saltar a la gespa després de ser expulsat a Olot, mentre que Polaco i Nacho Pérez tampoc podran actuar, per acumulació d’amonestacions. El davanter Jaime Vidal tampoc estarà disponible per lesió, i el lateral dret Cristian Márquez i el punta Álvaro Fernández seran dubte per molèsties.

No ho tindrà fàcil Posse per confeccionar un onze de garanties, però el de diumenge el podrien formar Varo a la porteria; Marcelo Villaça, Joaqui, Marc Vadillo i Víctor García, de dreta a esquerra, en defensa; Carlos García i Gabi López a la medul·lar; Kike Tortosa i Gil Muntadas a les bandes; Alfons Serra, com a mitja punta; i el pitxitxi, Stephane Emaná, com a futbolista més avançat.

tracking