El Serrallo pot dictar sentència

El Club Bàsquet Tarragona derrota el Lucentum Alacant 64-75 i deixa en mans del Serrallo el pas a la següent ronda

Un jugador de l'equip local entrant a cistella.

El Serrallo pot dictar sentènciaLucentum Alacant

Pas de gegant del Club Bàsquet Tarragona cap a les semifinals del play-off d’ascens a LEB Or. Els tarragonins derroten el Lucentum Alacant, 64-75, i deixen pel Serrallo la màxima responsabilitat. Dissabte, a les vuit del vespre, el pavelló tarragoní ha de ser decisiu per sumar un 2-0 a la sèrie i passar de ronda.

Els tarragoninshanmatxacatcompletament el seu rival des de la línia de 6,25 on, sobretot, en el segon quart, els visitants han deixatsense respiració els alacantins. Ha estatun partit més que completque l'handisputatels de Berni Álvarez, els qualshan oblidatcompletament la derrota patida, el passat dissabte al Serrallo, davant del Covirán Granada, en el darrer duel de la lliga regular.

El partitha estatdominat sempre pels visitants, els qualshandonatla sorpresa contra un equip que acumulava cinc victòries consecutives, i que partia com a favorit en aquesta sèrie pel motiu abans esmentat i, a més, perquè tenia el factor pista en haver quedat classificat per damunt dels tarragonins.

En el principi de l’enfrontament, els visitants han aconseguitdistanciar-se aviat, situant-se 3-7 i fent saltar la sorpresa des de ben aviat. L’Alacant no ha volgutque el CBT se li marxés massa aviat a l’electrònic, i Carlos Martínezha igualata set punts. A partir d’aquí, el Club Bàsquet Tarragona ha començata distanciar-se a l’electrònic, gràcies a un triple d’Orion Outerbridge, un llençament de dos punts i un nou triple de Gallardo, que han situatel marcador en un 11-19 que no deixava dubtes que el CBT s’hapresentat a una de les pistes històriques del territori espanyol amb l’única intenció de guanyar el partit i de marxar 1-0 a l’eliminatòria i deixar que sigui el Serrallo el que decideixi qui passa a les semifinals.

David Mesa ha anotatuna cistella que va situar els visitants amb un resultat de deu punts amunt el CBT (11-21). S'haacostatal marcador el quadre local (17-22), però un triple d’Orion Outerbridgeha posatles coses al seu lloc i ha situatel marcador 17-25 al final dels primers deu minuts.

Alguna cosaha intentatcanviar l’equip local a l’inici del segon període, però Orion Outerbridgeha ofertun autèntic recital en forma d’esmatxades i triples que ha deixatmolt afectat el Lucentum, el qual no es creia el que estava veient. Els blaus tambés'han mostratmolt efectius en el rebot, tant ofensiu com defensiu, i el mateix Orion ha col·locat, a falta de dos minuts, el seu equip 24-38, amb quinze punts anotats per ell mateix. Gairebé la meitat de l’anotació tenia el segell Outerbridge

El que haacabatd’enfonsar els valenciansha estatun triple de Marc Jiménez, que hasituatel marcador en un clar 24-41, amb un +17 que haesperonatels tarragonins, que hancomençata creure’s la victòria més que mai. 27-41 ha acabatel segon quart, i els dos euqipshan marxatal descans conscients, els locals, que havien de canviar molt les coses i, els visitants, que estaven fent-ho bé, i que no es podien relaxar.

Els alacantins no han sabutaprofitar que el CBT ha estatmolt erràtic en els llençaments a l’inici del tercer quart. Van aconseguir un 7-0 de parcial, però David Fernández, amb un gran triple, ha posatel marcador 38-49. Poc a poc, s'hacomençata diluir el Lucentum, equip que s'ha vistobligat a anar a remolc des de massa aviat i que s'haquedatsense forces. Gairebé al final del tercer període, Jamal Wilson ha anotatun nou llançament de tres punts que ha ajudatels seus a finalitzar el quart 46-61.

Peròhaestaten el darrer quart quanhan despertatels locals, esperonats per un pavelló que no ha arribatni a la mitja entrada, però que ha estatal costat dels seus. Una falta en atac d’Orion, seguida d’un triple de José Gonzálezhan fertentrar totes les pors. A falta de tres minuts, Fuentes ha anotatun triple que ha situatl’electrònic en un perillós 60-66, encara que Orion, amb força encert en el tram final, ha conduïtel seu equip cap a la victòria.