Diari Més

Duel a les altures al Nou Estadi

Nàstic i Oviedo, quart i tercer a la taula, s’enfronten aquest diumenge amb la meta d’acostar-se a la zona d’ascens directe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Final no, fínalíssima, la que es disputarà aquest diumenge al Nou Estadi a partir de les dotze del migdia. Nàstic i Oviedo mesuraran forces en un duel espectacular, entre el quart i el tercer classificat, respectivament.

No fa gaire que aquest partit es va jugar ja al Nou Estadi, en un duel sense transcendència, en el qual els dos es disputaven l’anada de l’eliminatòria de campions de Segona Divisió B. Ara, ambdós conjunts segueixen compartint objectiu. Els dos tenen ganes de jugar la pròxima campanya a la Primera Divisió, tenen nou jornades per intentar poder fer-ho sense jugar cap eliminatòria posterior. Si finalment juguen el play-off, també serà una temporada exitosa i, si no ho fan, també serà una bona campanya.

Ambdós equips arriben al duel amb baixes importants. L’Oviedo té la de Susaeta, un dels seus jugadors clau en l’esquema de David Generelo, entrenador dels asturians i exfutbolista de l’entitat tarragonina. L’extrem està sancionat. També seria possible que no arribés a temps Kone, que va ser substituït durant la victòria de l’Oviedo davant del Numància (1-0) del passat diumenge, per unes molèsties musculars. Tot i aquestes baixes, l’arsenal ofensiu del rival del Nàstic es infinit, ja que els Valle, Toché o Linares són jugadors que poden fer mal en qualsevol moment.

Sense els centrals

Per la banda grana, també hi haurà dues baixes de consideració. Els dos centrals titulars en les darreres jornades, Iago Bouzón i Pablo Marí, no estaran disponibles de cara a aquest duel, per motius diferents. El gallec va veure a Osca la desena cartolina groga de la temporada, mentre que el valencià està lesionat i no arribarà a temps.

Amb Reina a la porteria, sembla que els dos ocupants de l’eix de la rereguarda seran Daisuke Suzuki i Xavi Molina, mentre que Xisco Campos actuarà en el lateral dret, i Mossa ho farà a l’esquerre. Gerard Valentín serà l’únic defensor que Vicente Moreno tindrà a la banqueta, a banda de Manolo Martínez, que també pot jugar aquí.

Sergio Tejera tornarà a l’onze i, possiblement, ho farà en substitució d’Aburjania, formant parella de ball amb Madinda. Lobato podria tornar a l’esquerra, Jean Luc seguir a la dreta, i Emaná actuarà a la mitja punta, per darrere d’un Naranjo que podria ser la màxima referència al davant.

tracking