Diari Més

Les baixes per sanció de Polaco, Nacho i Coch deixen a la Pobla en quadre

Jaime Vidal, Cristian i Álvaro estan lesionats

Polaco, discutint amb l'àrbitre durant el duel contra L'Hospitalet a casa.

Les baixes per sanció de Polaco, Nacho i Coch deixen a la Pobla en quadreCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot són males notícies en el si del CF Pobla de Mafumet. Per si no n’hi hagués prou amb la delicada situació de l’equip a la taula classificatòria, les baixes es continuen succeint jornada rere jornada. En les darreres setmanes, han estat tres els jugadors que no han aconseguit sortir de la infermeria i, a més, les sancions tampoc esquiven el filial del Nàstic.

Aquest diumenge, en el marc del partit contra l’Hèrcules al municipal pobletà, Martín Posse –torna després de complir cicle d’amonestacions– no podrà comptar, a banda dels lesionats, amb tres futbolistes per sanció. Aquests són Nacho Pérez i Polaco, que compliran cicle de targetes, i Denís Coch, que va ser expulsat a Olot. El fet que ni Coch ni Polaco puguin estar disponibles motiva que Posse només disposi de dos centrals nats de cara al duel, com són Luis Acosta i Joaqui. Marc Vadillo també pot actuar en aquesta demarcació i fer-ho amb la màxima solvència.

Pel que fa a la baixa de Nacho, serà més complicada de suplir, ja que és l’únic extrem nat amb què compta la plantilla de Martín Posse.

Els sancionats

La resta de sancionats de la jornada en el grup tercer de Segona B són Ayala i Akapo (València Mestalla), Medina (Sabadell), Bernat Alomar (Llosetense), Rodríguez i Morgado (Badalona), Valiente (At. Llevant), Fali (Barcelona B), Peña (Hèrcules), Simón (Olot) i Cañadas i Petkov (Eldense).

Per altra banda, el Comitè de Competició ha decidit sancionar amb sis enfrontaments el tècnic del València Mestalla, Curro Torres, després dels greus incidents registrats al camp del Lleida diumenge.

tracking