Diari Més

El Llagostera només ha facilitat 600 entrades a l'afició del Nàstic

D’aquestes, 300 les ha adjudicat la Federació de Penyes, mentre que la resta estan a la venda a un preu de 30 euros

La Marea Grana escalfa motors i vol ser ben present a Palamós.

El Llagostera només ha facilitat 600 entrades a l'afició del NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Comença a escalfar-se el Llagostera-Gimnàstic. Tot i que encara resten nou dies per a la disputa del derbi català, la polèmica ja està servida. De moment, si no hi ha canvis de darrera hora, els socis i aficionats del Nàstic tindran a la seva disposició només 600 entrades de cara al partit que es disputarà el 23 d’abril, a les sis de la tarda, a terres gironines.

Aquest nombre d’entrades es divideix en dos blocs. Les primeres 300 són les que l’equip local està obligat a cedir al visitant segons l’acord arribat per AFEPE (Aficions Unides). Cada equip, quan juga a casa, està obligat a vendre al seu rival aquest nombre d’entrades a un preu prefixat, com és el de 15 euros. La Federació de Penyes del Nàstic ha decidit que aquestes localitats han d’anar destinades a tots aquells socis i aficionats que han acompanyat a l’equip des de l’inici, de manera que els més habituals en els desplaçaments podran gaudir de les entrades a un preu reduït.

A banda d’aquestes entrades, el club local en posa a la venda d’altres, i és aquí on la polèmica està servida. Només 300 tiquets són els que tindrà la Federació de Penyes del Nàstic per poder vendre als seus socis i aficionats, una xifra que, des de Tarragona, consideren molt baixa.

L’Estadi Municipal de Palamós, que és on el Llagostera juga els seus partits –el Municipal de Llagostera no comptava amb els requisits mínims per poder jugar a Segona A– compta amb un aforament de 5.824 espectadors. En cap partit d’aquesta temporada s’ha pogut omplir el camp, ni de lluny i, per aquest motiu, des de Tarragona no s’entén la postura dels gironins.

Tot i això, les previsions no són tan optimistes com es podia preveure, ja que el Llagostera ha fixat uns preus més elevats que l’habitual. Ahir van arribar a les oficines de la Federació de Penyes del Nàstic un total de 300 entrades, que són les que facilita el Llagostera a banda de les obligatòries, i que tenen un preu de 30 euros. La indignació a les Penyes ha estat màxima, ja que tots els clubs visitants han pagat 20 euros per les entrades, un 33% menys del que hauran d’abonar els socis i aficionats del Nàstic si volen viure en primera persona la tornada del derbi. En aquest partit, ambdós s’hi jugaran molt, ja que mentre que els tarragonins estan lluitant per l’ascens a Primera Divisió, els gironins estan fent tots els possibles per evitar el descens a Segona B, després d’una temporada molt irregular.

El club grana ja va enviar ahir el comunicat per informar que les entrades, les de 30 euros, ja estan a la venda. El preu del desplaçament, amb l’autocar inclòs, és de 40 euros per als socis, mentre que aquells que no ho siguin hauran de pagar 50 euros. Els menors de 8 anys tenen l’entrada gratuïta, tot i que hauran de passar per les taquilles del Municipal de Palamós a recollir un passi per poder entrar.

Els interessats a formar part de la Marea Grana es poden apuntar a les oficines de la Federació de Penyes de sis de la tarda a vuit del vespre fins el divendres 22 d’abril. Aquest diumenge, coincidint amb el partit contra l’Oviedo, podran reservar el viatge fins a les deu del matí.

tracking