Diari Més

Futbol Sala

L'equip femení del FutbolPax es proclama campió de la Primera Divisió

La pròxima temporada l’equip entrenat per Marc Masip militarà a la Divisió d’Honor

L'equip femení del FutbolPax es proclama campió de la Primera Divisió

L'equip femení del FutbolPax es proclama campió de la Primera DivisióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip femení A del Club FutbolPax Tarragona es va proclamar, aquest cap de setmana, campió de la Primera Divisió femenina de futbol sala de la temporada 2015-16.

Campiones del grup quart d’aquesta categoria una jornada abans de finalitzar el calendari, les jugadores han assolit l’ascens a la Divisió d’Honor del futbol sala català i s’han pogut convertir en l’equip més jove que militarà en l’esmentada categoria.

Al llarg d’aquest campionat i sota la direcció tècnica de Marc Masip, l’equip ha anat competint oferint un excel·lent joc, segur i molt metòdic, i s’ha convertit en l’equip més golejador del campionat amb 58 gols.

Cal destacar que aquest jove equip ha anat consumant ascens rere ascens, ja que en els darrers tres anys ha passat de militar a la Segona Divisió a debutar, properament, a la Divisió d’Honor del futbol sala català.

Vinculats a l’escola Pax de Tarragona, el club FutbolPax s’ha aconseguit convertir en el primer club de la ciutat que compta amb equips femenins de futbol sala.

tracking