Diari Més

Entrada gratis pel Pobla-Hèrcules a tots els que assisteixin al Nou Estadi

L’objectiu és intentar omplir l’Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet en un duel vital pels locals

Entrada gratis pel Pobla-Hèrcules a tots els que assisteixin al Nou Estadi

Entrada gratis pel Pobla-Hèrcules a tots els que assisteixin al Nou EstadiGimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona i el CF Pobla de Mafumet aposten per una promoció conjunta en la qual s’han marcat un objectiu únic: que els pobletans omplin el camp completament aquest diumenge de cara al vital duel que hauran d’afrontar contra l’Hèrcules.

Els dos clubs, primer equip i filial, han posat en marxa una iniciativa gràcies a la qual tots aquells socis i aficionats que, aquest diumenge al migdia, assisteixin al Nàstic-Oviedo, puguin fer acte de presència en el duel CF Pobla de Mafumet-Hèrcules de forma gratuïta.

Segons van informar ambdues entitats, aquelles persones que presentin el carnet de soci del Nàstic o bé l’entrada del duel contra l’Oviedo al camp pobletà podran entrar sense pagar absolutament res. D’aquesta manera, tots ells podran gaudir d’un gran diumenge de futbol, en el qual el Nàstic es jugarà seguir lluitant per la zona d’ascens directe a Primera Divisió, i la Pobla buscarà una oportunitat d’allunyar-se de la zona de descens directe a Tercera.

L’equip de Martín Posse és actualment el setzè classificat del grup tercer de Segona B, en posicions de promoció de descens. L’empat aconseguit in extremis aquest diumenge a Olot segueix donant vida a un equip que haurà de patir fins el final.

tracking