Diari Més

Voleibol

El Sant Pere i Sant Pau, enquadrat amb l'Almoradí i el Recuerdo

La fase de grups es disputarà el 22 d’abril, i la d’ascens els dies 23 i 24 d’abril, a Valladolid

El Sant Pere i Sant Pau, enquadrat amb Almoradí i Recuerdo per la fase de grups

El Sant Pere i Sant Pau, enquadrat amb Almoradí i Recuerdo per la fase de grupsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ja sap quins seran els seus rivals en la lluita per l’ascens a Superlliga 2. La fase final es disputarà a Valladolid els dies 22, 23 i 24 d’abril, i els cooperativistes hauran de mesurar forces amb conjunts com el CV Almoradí i el SAD Recuerdo. L’altre grup el formen la Universidad de Valladolid, el Vikings Volei Prat i el Santo Domingo Volei Petrer.

El divendres 22 d’abril es juagran els dos enfrontaments del grup. A les deu del matí contra l’Almoradí i, a les cinc de la tarda, contra el Recuerdo. Si aconsegueix passar de ronda, el quadre tarragoní jugarà les semifinals, dissabte 23 d’abril i, si les supera, la final la jugarà el dia següent.

L’entrenador del conjunt vermell, Vlado Stevovski, va declarar després de conèixer els emparellaments que «no ens ha tocat un grup fàcil, però en una fase d’ascens res ho és». Sobre el primer dels seus rivals, va especificar que «l’Almoradí és un vell conegut del voleibol, ha jugat fases d’ascens i alguns anys a Primera. És un conjunt molt semblant al nostres, i serà un duel molt disputat».

tracking