Diari Més

Esports

La Cursa del Nàstic, una cita important pels tarragonins

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona, amb el suport tècnic de l'empresa Athletic Events, ha organitzat la 5a Cursa del Nàstic, una de les més populars de la ciutat. Eren tres les categories en què es podia participar. Als més valents han optat per la Cursa de Muntanya de 10 quilòmetres. La cita era a les 10 al Camp del Nàstic. El circuit urbà era la segona opció, que comptava amb una cursa de 5 quilòmetres. I finalment, ha estat el torn dels més petits. Per alguns era la primera vegada que es posaven un dorsal. En aquest cas, la il·lusió i l'esport anaven de la mà.

Hi havia de tot. Professionals que esperaven amb moltes ganes l'esdeveniment i d'altres que han vingut a passar el matí del diumenge fent esport. En arribar a la meta, els organitzadors entregaven l'avituallament necessari per recuperar les forces. Els familiars dels corredors han estat els espectadors de luxe del matí.

La Cursa del Nàstic s'ha convertit en una cita important pels tarragonins, que any rere any creix tant en l'àmbit organitzatiu com en l'humà.

Classificacions oficials

Circuit urbà

Cursa de muntanya

Els corredors han sortit des del Nou Camp.

La Cursa del Nàstic, una cita important pels tarragoninsCristina Aguilar

tracking