Sense el factor pista

El CBT cau davant del Covirán Granada (75-84)

Orion

Sense el factor pistaJC Borrachero

El CBT cau derrotat (75-84) davant del Covirán Granada i perd el factor pista en el ‘play-off’ d’ascens a LEB Or. El seu rival en les eliminatòries d’ascens serà el Lucentum Alacant, qui rebrà els tarragonins dijous.

No va ser un bon inici el que va protagonitzar el CBT, que va marxar al final del primer quart deu punts per sota. Bernardo Castillo i Iván Martínez van portar de corcó els locals, els quals no van estar gens encertat en els llançaments a cistella, anotant només tres dels vuit intents realitzats.

Per culpa del 14-24 d’aquests primers deu minuts, els tarragonins van haver de multiplicar esforços en els segons deu minuts. Tot i això, els visitants encara van poder marxar catorze punts per damunt a l’electrònic, màxim avantatge (14-28), i moment que va servir de punt d’inflexió per als de Berni Álvarez, que van despertar completament. Un ‘alley oop’ d’Orion Outerbridge va aixecar el públic del Serrallo, el qual va veure com el mateix Orion, mig minut després, anotava un triple que situava els cebetistes nou punts per sota (22-31). A falta de menys d’un minut per al final del quart, David Mesa va errar en un llançament de triple que podria haver col·locat un 32-37, que finalment va ser un 29-37, amb què els dos equips van arribar al descans.

El tercer període va ser fatídic per als locals, ja que va resultar un espectacle visitant des de la línia de triple. Fins a cinc llançaments de tres punts va anotar el Granada, que es creixia poc a poc, minvant la moral d’un CBT que a veure com Iván Martínez i John Trafton, ambdós per partida doble, i Pablo García, anotaven quinze punts en cinc llançaments i situaven el seu equip 22 punts per damunt a falta de deu minuts per arribar al final del duel (48-70).

El darrer quart va començar amb un llançament de dos punts dels visitants que va situar un màxim avantatge de +24. Només calia esperar que acabés el partit, ja que tot estava dit. Els darrers deu minuts van tenir dues parts ben diferenciades. Una primera amb un CBT enfonsat, que va arribar a situar-se 26 punts per damunt, i una segona en la qual els tarragonins, coneixedors que la remuntada era pràcticament impossible, es van acostar a l’electrònic. Quatre minuts per disputar-se, i els de Berni Álvarez vivien quinze punts per sota del rival. Orion va voler posar emoció, i va situar el seu equip 66-79 gràcies a un triple a tres minuts del final. Li va faltar un quart al quadre tarragoní per poder mostrar una remuntada, ja que a falta de 45 segons un triple de Diego Gallardo va situar els seus set punts per sota (73-80). Va demanar el tècnic visitant un temps mort que va servir per intentar frenar l’embranzida local. Va tenir l’efecte desitjat, ja que la victòria va marxar cap a Granada.