Diari Més

Vicente Moreno, amb tothom disponible per preparar l'assalt a l'Alcoraz

Sense sancionats ni lesionats, el valencià busca tres punts que l’elevin a l’ascens directe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic tornarà diumenge a un indret del qual guarda molts bons records. L’Alcoraz va ser l’últim camp que els tarragonins van trepitjar la passada temporada com a equip de Segona B –la visita al Tartiere, en l’enfrontament de campions, ja va ser com a equip de la categoria de plata–. Va ser el principi del retorn a la professionalitat, un duel en el qual el resultat va ser d’empat sense gols, i que va continuar a Tarragona amb una victòria clara dels de Vicente Moreno.

Ara, els dos equips viuen una situació ben diferent, i tenen objectius ben diferenciats.Mentre que el Nàstic s’està debatent entre l’ascens directe i les posicions de promoció, els aragonesos no pensen en una altra cosa que no sigui assolir la permanència a la categoria de plata. Són divuitens, estan fora del descens, però empaten a 33 punts amb un Almeria que sí està immers en zona vernella. El dissetè classificat, la Ponferradina, està molt lluny i, per tant, la victòria es fa necessària per al conjunt local. Per la seva banda, el Nàstic és tercer, amb 52 punts, a dos de l’ascens directe, que marca el Leganés i a quatre del líder Alabès. Situació immillorable la dels tarragonins, que afronten el que els resta de temporada com deu autèntiques finals.

L’Osca compta amb diverses baixes de cara al duel. Tres sancionats motivaran una revolució a la defensa i un canvi al centre del camp. Els dos centrals titulars, Carlos David i Íñigo López, es perdran el duel, i els substituiran, amb gairebé tota seguretat, Jesús i Christian. Els acompanyaran, en els laterals, Nagore –dreta– i Morillas –esquerra–. Bambock, per acumulació d’amonestacions, tampoc hi podrà ser, de forma que Aguilera serà l’acompanyant de Fran Mérida en el centre del camp. En el 4-4-1-1 que dibuixa Juan Antonio Anquela, Machís ocupa la banda dreta i, possiblement, entrarà Tyronne a l’esquerra. Aquest futbolista no està tenint molta participació, però va ser un dels millors contra el Nàstic la passada campanya. Samu Saiz farà d’enllaç i, si aconsegueix recuperar-se completament de les seves molèsties, Arruabarrena actuarà de punta en solitari.

En l’onze grana, Reina serà un fixe a la porteria, i Vicente Moreno està meditant canvis a la rereguarda. Daisuke Suzuki té molts números de passar al centre, i el podria acompanyar Pablo Marí. Així, quedaria lliure el lateral dret, que serà per a Xisco Campos o Gerard Valentín. Mossa, indiscutible a l’esquerra. Tot i que torna Tejera, el bon moment de Madinda i Aburjania els mantindrà a l’onze, per darrere d’Emaná, Jean Luc i José Naranjo, que tornarà després de la sanció. Aníbal jugarà a la punta d’atac.

tracking