Diari Més

Una oportunitat per continuar-hi sent

El CF Reus rep l'Atlètic Balears de Xisco Hernández decidit a sumar per seguir enganxat al líder i al 'play-off'

Alberto Benito, en una acció al partit d'anada a Son Malferit.

Una oportunitat per continuar-hi sentDiario de Mallorca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres punts per continuar amb opcions en la lluita pel lideratge, recuperar la segona plaça o evitar la caiguda, com a mínim, a més enllà de la tercera posició. Se’ls juga el CF Reus, aquest diumenge, en la penúltima cita de lliga regular a què assistirà l’Estadi. El duel porta de tornada a la capital del Baix Camp, per primer cop des que la deixés enrere en direcció al Nàstic, l’extrem exroig-i-negre Xisco Hernández, ara a les files de l’Atlètic Balears. Els illencs passaran per Reus des del vuitè lloc de la classificació, llastrats per la irregularitat que ha deixat a les seves mans tan sols una victòria en els darrers set duels i després d’haver segellat, dimecres, un 2-2 en l’anada de la final de la Copa RFEF contra el Rayo Majadahonda. Els homes de Natxo González, a tres punts de distància d’un Vila-real B líder amb què tenen el goal average provisionalment perdut, i ara també per darrere d’un Cornellà que els superava el passat cap de setmana arran de la relliscada a la Nova Creu Alta (3-1), necessiten sí o sí embutxacar-se una victòria. A la quarta plaça, l’Hércules pressiona un punt per sota –el CF Reus en suma 58– i ja fora del play-off, el quart Lleida Esportiu, amb 54 i sis jornades per davant, tampoc no renuncia a res.

Amb tot, el factor Huracán entra en joc en aquest tram final de temporada: el Vila-real B sumarà tres punts diumenge, resultants de l’exclusió de la competició del conjunt valencià per reiterats impagaments en l’arbitratge. El CF Reus els té també assegurats, i els afegirà al seu compte la propera setmana. Ambdós són els únics equips entre els que ocupen ara mateix la zona noble que esperen per fer seu el botí de l’Huracán, ja que Cornellà i Hércules ho van fer setmanes enrere. Cal tenir en consideració, també que en aquests darrers compassos de competició es disputaran també duels directes entre els aspirants a acomiadar el curs disputant la promoció d’ascens a Segona A. Un d’ells, el de la jornada darrera jornada, en què els roig-i-negres visitaran el feu del Cornellà.

L’objectiu continua sent, tot i que més complicat que la setmana passada, col·locar-se al lideratge. Fer-ho no serà possible per al CF Reus aquesta jornada, tot i que extragui un triomf del matx amb l’Atlètic Balears, per la notable diferència de gols amb el filial groguet. Sí que està a l’abast dels de Natxo González tornar a la segona plaça desbancant un Cornellà que, amb Ñoño i Masqué al vestidor, i en un altre duel directe, trepitjarà el terreny de joc de l’Hércules també diumenge. Per a fer-ho, l’entrenador roig-i-negre compta, en principi, amb tots els efectius disponibles, llevat del porter Aitor Embela, que serà baixa fins al desenllaç de la campanya i que ha obert espai per a la incorporació de l’argentí Matías Draghi. La plantilla realitzarà demà el darrer entrenament abans de rebre, diumenge a partir de les 12 del migdia, la visita de l’Atlètic Balears.

«Durant 5 mesos, va ser genial»

El matx té l’al·licient de la tornada a l’Estadi de l’exroig-i-negre Xisco Hernández. L’extrem, que acaba de desvincular-se del Nàstic i de comprometre’s amb l’Atlètic Balears on jugava fins ara com a cedit, apuntava fa pocs dies que espera «jugar a un camp bonic tant pels records bonics d’aquella etapa com per tornar a veure alguns companys que encara em queden allà». Xisco recordava que, al CF Reus, va viure un moment dolç «especialment els primers cinc mesos, en què vaig aconseguir estar a un molt bon nivell i gaudir del futbol. Durant aquell temps, tot va ser genial. Després, vaig lesionar-me i l’últim partit va ser marcant contra l’Alcoià, i a partir d’allà, va sortir a la llum el tema del Nàstic i la temporada va acabar-se per a mi.

Entrada extra per als abonats

Els abonats del CF Reus podran recollir una entrada de regal amb el seu abonament per assistir en companyia al penúltim partit de la temporada a l’Estadi. Els abonats hauran de presentar el seu abonament a les oficines del camp en horari de deu del matí a dues i de cinc de la tarda a vuit.

tracking