Diari Més

Martín Posse no podrà dirigir el seu equip a Olot aquest diumenge per acumulació de targetes

També es perdran el partit Marcelo i Gil Muntadas pel mateix motiu

Martín Posse, durant el partit del passat diumenge, contra L'Hospitalet a la Pobla.

Martín Posse complirà el cicle decartolines i no podrà dirigir el seu equip a Olot aquest diumengeCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Martín Posse no podrà seure aquest diumenge a la banqueta d’Olot per dirigir el seu equip, el CF Pobla de Mafumet. Aquest fet es produirà perquè el tècnic argentí del filial del Nàstic ha estat suspès amb un partit de sanció per acumulació d’amonestacions.

No acostuma a ser corrent en els tècnics el fet de perdre’s un partit per acumulació de targetes, ja que no és habitual que un entrenador vegi un total de cinc targetes en una única. Ara bé, en aquesta campanya, pel que fa a cartolines, no hi ha res impossible per al filial del Nàstic. De fet, el quadre pobletà continua sent el que més targetes ha vist en el que va de temporada en el grup tercer de la Segona Divisió B, amb un total de 136 a falta de sis jornades per disputar-se.

No serà el primer partit que es perd Martín Posse en el que va de temporada, ja que el Cholo va ser expulsat en el duel disputat a Llosteta, a terres illenques contra el Llosetense. En aquest duel, també va ser expulsat el seu segon, un Pablo Rotchen que serà l’encarregat de dirigir el seu equip aquest diumenge, en el transcendental duel que disputarà la Pobla a Olot.

Tampoc podran actuar, també per acumulació d’amonestacions, el lateral Marcelo Villaça i el migcampista Gil Muntadas, que van veure, davant de L’Hospitalet, la cinquena cartolina groga en el que va de temporada.

Els tarragonins es mesuraran a l’equip que entrena Santi Castillejo amb l’única missió de sumar tres punts que els ajudin a sortir de la posició de promoció de descens i que, de retruc, els allunyin de la part baixa, deixant enrere un altre equip que lluita per la salvació com ho és l’Olot.

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va oficialitzar també la resta de tècnics i jugadors que estan sancionats de cara a la jornada del cap de setmana. Els jugadors que se la perdran són Marcano i Torrejón (Eldense), Pol (Llosetense), Sabariego (Sabadell), Álex Vaquero (Olímpic), Gato (Hèrcules), Noé (Cornellà) i Edgar Ié.

tracking