El Barça deixa sense opcions un Calafell que cau dignament (6-2)

Els calafellencs es mantenen ferms fins que Pablo Álvarez trenca la igualada inicial als disset minuts

Barça Calafell

El Barça deixa sense opcions un Calafell que cau dignament (6-2)Twitter

El Club Patí Calafell Tot L’Any caumés que dignament contra el totpoderós FC Barcelona Lassa, 6-2, en un duel en el qual, tot i que sempre van estar els locals per davant en el marcador, els tarragonins handonatla cara i no han posatles coses fàcils als de la Ciutat Comtal.

Garebé disset minutsha trigatel Barça a inaugurar l’electrònic, mostra de la intensitat que hi ha hagutsobre la pista del Palau. Abans, però, Xavi Barroso, als dotze minuts i mig, ha fallatun penal, que podria haver significat l’1-0. Ha estat Pablo Álvarez, però, el que ha inauguratel marcador.

En una nova pena màxima, els blaugranahan ampliatdistàncies, gràcies a Lucas Ordóñez. Lluny d’arronsar-se, els calafellencs, conscients de la vital importància que tenia el duel, han empèsfins trobar el gol, a càrrec de Marc Vergés. Faltaven dos minuts per marxar als vestidors, i el millor que li podia passar al quadre visitant era que el marcador no es mogués fins al descans. Ho ha impedit, però, Pablo Álvarez, qui ha pujatel 3-1 i ha deixatmolt tocat el Calafell Tot L’Any.

El fet d’haver d’anar a remolc des de l’inici del segon acteha perjudicatmolt un Calafell que sabia que l’única opció de poder puntuar a Barcelona era jugant al 200 per cent i esperant que el rival cometés errades. Dotze minutshan pogutmantenir el marcador sense que es mogués el Calafell, però Sergi Panaderoha ampliatdistàncies, marcant el quart, en el minut 37.

No ha volgutabaixar els braços un Calafell que ha situatel 4-2 a l’electrònic gràcies a Marc Vergés, en el minut 39. A partir d’aquest moment, era a cara o creu, i ha sortitcreu. A cinc minuts del final, Lucas Ordóñezha anotatel cinquè de la nit i Pablo Álvarezha arrodonitla jornada, amb el sisè, a dos minuts de la conclusió del duel.