Diari Més

El Moritz Vendrell vol recuperar el seu lloc derrotant el Lloret

Si suma els tres punts, se situarà quart

Una imatge del darrer partit del Vendrell, a Portugal.

El Moritz Vendrell vol recuperar el seu lloc derrotant el LloretCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’eliminació en els quarts de final de la Lliga Europea està completament oblidada per al Moritz CE Vendrell. Ara bé, en la ment del conjunt penedesenc existeix un objectiu únic: tornar a disputar la màxima competició continental la pròxima temporada.

Per poder aconseguir-ho, els tarragonins saben que han de finalitzar en la quarta plaça, la qual van perdre aquest cap de setmana, ja que no van jugar partit d’OK Lliga. Aquest vespre, a les nou, el recuperaran rebent, a partir de les nou, el Club Hoquei Lloret Vila Esportiva.

El rival d’aquesta nit és el desè classificat, i està prou distanciat de la zona de descens (a sis punts) com per poder pensar en objectius més grans, com certificar la permanència abans de l’esperat o, mirant més amunt, classificant-se per disputar la Copa de la CERS.

El Moritz Vendrell va caure a la cinquena plaça després de la jornada del cap de setmana i, amb 35 punts, sobrepassarien els 36 de l’actual quart, el CE Noia Freixenet, i se situarien amb uns còmodes 38 punts. Després d’avui, quedaran vuit partits per disputar-se, vuit finals per a tots els conjunts que volen classificar-se per a la Lliga Europea.

tracking