Diari Més

David Mesa i Ferran Torres omplen la infermeria del CBT

Se sotmetran avui a proves que determinaran el temps de baixa

Ferran Torres, preparat per agafar un rebot, durant l'últim partit.

David Mesa i Ferran Torres omplen la infermeria del CBTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona està preocupat perquè la seva infermeria compta amb dos nous inquilins. Es tracta de David Mesa i Ferran Torres, els quals se sotmetran avui a proves mèdiques amb l’objectiu de determinar l’abast exacte de les seves lesions.

David Mesa no va disputar el partit contra Valladolid a causa de les molèsties que arrossega en el seu genoll dret. Per la seva banda, Ferran Torres sí que va jugar, però només 18 minuts, fins que es va retirar amb dolor en la seva cama dreta, encara que sembla que la lesió no té gravetat, avui se sotmetrà una ecografia per descartar qualsevol complicació. El pivot de l’Hospitalet de l’Infant estava realitzant una altra exhibició de joc i va sumar 18 punts i 6 rebots en els 18 minuts de joc.

Tornada a la feina

Després de la victòria del dissabte passat per 30 punts contra CBC Valladolid, el CBT va tornar ahir a la feina per preparar l’últim partit de lliga regular, contra el Fundación Granada, precisament, un dels equips que pot ser rival del CBT en els play-off. Els números pels de Berni Álvarez són molt clars de cara a l’última jornada: si guanyen i perd Àvila, el CBT tindrà factor pista a favor en el play-off i es creuarà amb Granada en la primera ronda. Si guanya, però també ho fa Àvila, els castellans seran el rival del CBT en la primera ronda, i els de Berni Álvarez no tindran factor pista a favor.

En cas de derrota els comptes són molt més clars: si el CBT perd, serà setè classificat en tots els casos i es creuarà en primera ronda amb Fundación Lucentum, que serà quarta classificada en qualsevol cas. Amb vista en el partit crucial del proper dissabte, el CBT ha preparat una setmana d’entrenaments pensant a arribar en bona forma al partit. Avui, demà i divendres, el CBT entrenarà en doble sessió, amb entrenament físic en el gimnàs i tir al matí, i sessió de pista en el Serrallo a la tarda.

tracking