Diari Més

Una altra volta de rosca

El CF Reus cau a la Nova Creu Alta tot i l’1-1 de Carbia i les victòries de Vila-real B i Cornellà el deixen tercer

Una altra volta de rosca

Una altra volta de roscaXavi Guix CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tram final de curs augmenta l’exigència per a un CF Reus que compareixia a la Nova Creu Alta com a aspirant al lideratge en solitari i torna a la capital del Baix Camp tercer classificat, a tres punts del líder Vila-real B i superat per la irrupció en escena del Cornellà, nou titular de la segona plaça i ara amb un punt de marge sobre als roig-i-negres. Fran Carbia va il·luminar el camí de la remuntada als roig-i-negres al 73’, en una connexió amb Edgar Hernández després que Manel hagués avançat els arlequinats al 27’, però dues dianes d’Alcañiz i Bruno a les acaballes van fer esvair tota opció de premi. El Sabadell, que ja no posa res en joc en Lliga, disputava el primer enfrontament després d’endur-se la Copa Catalunya, i no va decebre. Tot està encara obert, a sis jornades del final, però l’ajustat de la zona de play-off i l’entrada de nous rivals en la lluita per les primeres places complica força al CF Reus el títol de campió, objectiu amb què arrencava la campanya.

L’èxit del filial groguet al camp del València Mestalla (0-1) obligava els reusencs a embutxacar-se els tres punts contra el Sabadell per no cedir en el pols per la primera plaça. Avisava Agustín, a la sortida d’un córner encara dins la primera hora d’encontre, que la fita no seria senzilla. Els jugadors de Natxo González van estar a prop d’inaugurar el marcador en una doble oportunitat al 21’. Craviotto va oferir llavors la seva millor cara per neutralitzar un tret potent de Colorado, ajustat al segon pal des de l’esquerra del meta, i Carbia, que en recollia el refús, no aconseguia l’encert. Manel no va dubtar. Sis minuts més tard convertia una jugada d’estratègia del Sabadell en l’1-0. La bona feina de Badia i una intervenció imprescindible d’Olmo, que desallotjava un tret de Manel a punt d’emprendre el camí a vestidors, van evitar que els arlequinats marxessin al descans amb la feina feta.

Cassamá es retira amb molèsties

Tot just després, Cassamá es retirava del verd amb molèsties físiques arran d’una jugada anterior i l’entrada d’Ismael Moyano obligava el CF Reus a reconfigurar la rereguarda. A partir d’aquell punt tot va ser més difícil. Només Carbia hi va posar una mica de llum, culminant l’entesa amb Edgar Hernández que havia provat ençà de la represa per anotar l’1-1. La feina de l’atacant roig-i-negre, que sembla destinat a intervenir sempre en moments crucials per a l’equip, no va ser suficient per estirar la resta, i els de la capital del Baix Camp van acabar pagant cares les errades defensives. La primera, la que obria pas a una rematada de cap d’Alcañiz, que convertia en l’avantatge mínim una centrada mil·limètrica de Forniés. La segona, la definitiva, en una falta i amb Edgar Badia venut. Amb tot, el Cornellà va fer també els deures i el 5-0 aconseguit en la visita de l’Olot servia al conjunt on actualment militen els exroig-i-negres Sergi Masqué i Ñoño per passar per davant del CF Reus, que cau fins a la tercera plaça. De pitjors se n’han sortit, els reusencs. Per davant, encara, sis jornades per a fer-ho.

tracking