Diari Més

Derrota prematura

Corominas fulmina la Pobla als quatre minuts de joc.
La Pobla 0 - l'Hospitalet 1

Varo

Derrota prematuraCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova derrota del CF Pobla de Mafumet, que encaixa una diana als quatre minuts de joc i es mostra incapaç de recuperar-se en la resta de l'enfrontament.

Els de Martín Posse, a causa d'aquest resultat, es queden en la posició de promoció de descens, en una situació complicada, i amb dos equips que el segueixen a tan sols un punt, com són l'Olot, pròxim rival del filial del Nàstic, i l'Olímpic.

Corominas ha rematat una falta lateral, als quatre minuts de joc, que ha servit perquè els visitants es calmessin i adormissin el joc, i perquè la Pobla es perdés completament i es veiés obligada a anar a remolc.

De fet, en tot l'enfrontament els de Posse no han estat capaços de disparar entre els tres pals, cosa que sí ha aconseguit L'Hospitalet, que ha posat en problemes a Alberto Varo. El porter local ha hagut de fer acte de presència als 21 minuts de joc. Una paret entre Corominas i Xavi Puerto ha ajudat que aquest últim es quedi sol davant de Varo, qui ha aconseguit desviar.

Intentava acostar-se la Pobla a la meta rival, però no ho aconseguia. Polaco, a la sortida d'un córner, rematava molt desviat als 29 minuts de joc. I poca cosa més fins el descans.

Cinc minuts després de la represa ha arribat l'acció polèmica del partit. L'àrbitre, molt rigorós amb les targetes grogues, no ha volgut veure unes calres mans d'Iván Guzmán a l'àrea de L'Hospitalet, que haurien suposat peual.

Li ha costat al quadre tarragoní tornar a acostar-se a la meta rival i, els visitants, fins i tot, han tingut opcions d'ampliar distàncies. Cristian Alfonso, en el 76', s'ha topat amb el travesser en un córner molt tancat. Quatre minuts després, Varo ha salvat un mà a mà amb la cama quan el mateix Cristian Alfonso es quedava sol.

I en la darrera acció de l'enfrontament molt a prop ha tingut l'empat el quadre de Martín Posse. Ha estat en un córner, en una pilota morta que ha topat amb el pit de Nacho Pérez i ha acabat a la línia de fons.

tracking