Sense rival

El Reus Deportiu passa per damunt del Cerceda

Sense rival

Sense rivalReus Deportiu

El Reus Deportiu goleja el Cerceda (5-0), en un duel vital per continuar aspiralt a la quarta plaça de l’OK Lliga. Enrico Mariotti sabia que era molt important començar marcant, i així ha estat. Aquest primer gol ha arribat al minut 9, obra de Xavi Rubio després d'una gran assistència de Joan Salvat en un contracop. Un minut més tard, Raül Marín ha ampliat distàncies gràcies a un gran gol, aixecant la bola des de darrere la porteria.

El Cerceda ha intentat reaccionar, i ha tingut una bona ocasió per retallar distàncies amb un penal al minut 15. Payero ha estat l'encarregat de realitzar el llançament, però Roger Molina li endevinaria la intenció i aturaria la pena màxima. Un minut més tard, Marc Coy ha aconseguit robar una bola al centre del camp i ha definit amb elegància en l'u contra u. Amb el 3-0 s'arribaria al descans.

Matías Platero ha marcat el quart en el 32’, i Marc Coy ha arrodonit la festa en un contracop. Tercera victòria consecutiva d’un Reus que es troba en el millor moment de la temporada.