Diari Més

El CBT fa números per saber les seves opcions de tenir el camp a favor en el play-off

No depèn de si mateix per aconseguir-ho però guanyant els dos partits que queden tindria més opcions

El CBT fa números per saber les seves opcions de tenir el camp a favor en el play-off

El CBT fa números per saber les seves opcions de tenir el camp a favor en el play-offJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A falta de dues jornades perquè acabi la lliga regular, el CBT ja pensa en aconseguir la millor posició possible per afrontar els play-off d'ascens a LEB Or. Actualment, els blaus ocupen la setena posició en la classificació, amb les mateixes victòries que el CB Morón, vuitè classificat, i una menys que Alacant, Granada i Àvila que estan per davant. Si ara acabés la temporada, el CBT s'enfrontaria a Àvila amb factor camp en contra en la primera ronda. No obstant això en aquests dos partits la situació de tots els equips pot canviar. El CBT no depèn de si mateix per aconseguir el factor camp a favor, però guanyant els dos partits que li queden tindria opcions d'acpnseguir-ho, fins i tot perdent dissabte que ve contra Ciudad de Valladolid també podria tenir opcions si guanya de més de 12 punts en l'última jornada al Granada.

El calendari dels equips implicats en lalluita pel play-off d'ascens:

4t. Carrefour ‘El Bulevard’ d'Àvila: 14-10

Tres derrotes seguides han complicat el panorama dels de David Mangas. Els avilesos s'asseguraran ser caps de sèrie vencent en els seus dos partits. Ocupen la quarta plaça perquè, en l'actual triple empat amb Granada i Lucentum, falta per comptabilitzar el resultat del proper dissabte entre andalusos i llevantins. Els afavoriria un triomf alacantí ja que tenen el basket average perdut amb tots dos conjunts.

Serà cap de sèrie:

- Si guanya les seves dues trobades

- Si guanya un, Tarragona i Morón no guanyen els dos i Granada perd amb Fundació Lucentum.

No serà cap de sèrie:

- Si guanya un dels seus partits i es produeix un triple empat amb Fundació *Lucentum i Granada. O si guanya un partit i hi ha un empat simple amb qualsevol de tots dos equips.

- Si perd els dos partits

Li queden: Clíniques Rincón (V) i Araberri (L)

5è. Fundació Lucentum: 14-10

L'arribada de Miguel Ángel Zapata ha revitalitzat als alacantins, que acumulen tres victòries consecutives. Igual que Covirán Granada, el seu proper rival en un decisiu duel, si venç en els seus dos duels s'assegurarà la quarta plaça. Però, també com els andalusos, ha d'afrontar dos xocs directíssims.

Serà cap de sèrie:

- Si guanya les seves dues trobades

- Si guanya a Covirán Granada, però Tarragona i Morón no guanyen els seus dos

No serà cap de sèrie:

- Si perd els seus dos partits

Li queden: Granada (V) i Morón (L)

6è. Covirán Granada: 14-10

Com en el cas del seu rival del proper dissabte, els de Pablo Pin depenen de si mateixos per aconseguir la quarta posició de la taula. Però, també com en el cas dels alacantins, es jugarà el tot pel tot en dos duels directes.

Serà cap de sèrie:

- Si guanya els seus dos partits

- Si guanya un partit, sent obligatori que sigui aquest dissabte davant Fundació Lucentum. I si és per la major quantitat de punts possibles millor. Així arribaria amb aventatge a l'última jornada davant CB Tarragona.

- Si perd els seus dos partits, també ho fa Àvila i Morón, i Tarragona solament guana un partit. En aquest empat a quatre, els andalusos quedarien cinquens.

No serà cap de sèrie:

- Si perd els seus dos partits i Àvila guanya un. O si Morón i Tarragona guanyen els dos.

Li queden: Fundació Lucentum (L) i Tarragona (V)

7è. CB Tarragona: 13-11

La derrota a Getafe va tallar una gran trajectòria recent dels de Berni Álvarez i va reduir les seves opcions d'acabar entre els cinc primers classificats. Però el bloc català encara compta amb possibilitats matemàtiques d'acabar entre els cinc primers. Tot pansa per guanyar els seus dos partits, que jugarà en la seva pista.

Serà cap de sèrie

- Si guanya els seus dos partits, Fundació Lucentum guanya dos partits i Carrefour ‘El Bulevard’ d'Àvila no guanya cap.

- Aquesta és l'única opció segura. En la resta de combinacions (guanyant els dos o fins i tot solament un partit), entrarien en triples o empats a quatre en els quals falten partits per disputar-se per completar el basket average.

No serà cap de sèrie:

- Si no guanya cap partit.

- Si perd en l'última jornada amb Granada.

Li queden: Ciudad de Valladolid (L) i Granada (L)

8è. Aceitunas Fragata Moron: 13-11

El campió de la LEB Plata i nou equip LEB Or, Marín Ence Peixegalego, va tallar la ratxa de cinc triomfs seguits dels de Javier Fijo i els va col·locar un esglaó per sota de la resta d'aspirants per als llocs de cap de sèrie. Els sevillans tenen un escenari pràcticament calcat al del CB Tarragona, amb l'excepció que als de Javier Fijo sí que els serviria guanyar solament un partit, sempre que sigui davant Fundació Lucentum (a més d'altres condicionants).

Serà cap de sèrie:

- Si guanya els seus dos partits, Covirán Granada guanya dos partits i Carrefour ‘El Bulevard’ d'Àvila guanya un o cap.

- Si guanya un partit (davant Fundació Lucentum), Covirán Granada guanya dos partits i Carrefour ‘El Bulevard’ d'Àvila no guanya cap.

- En la resta de combinacions (guanyant els dos), entrarien en triples o empats a quatre en els quals falten partits per disputar-se per completar el basket average.

No serà cap de sèrie:

- Si no guanya cap partit.

- Si perd en l'última jornada amb Fundació Lucentum

Li queden: El Olivar (L) i Fundació Lucentum (V)

tracking