Diari Més

Vicente Moreno té a tothom disponible excepte els sancionats

Álex López i Valentín ja estan a disposició de l’entrenador del Nàstic, que els podria incloure a la convocatòria de diumenge

Álex López, celebrant el gol que va marcar contra el Llagostera a la primera volta del campionat de Lliga.

Vicente Moreno té a tothom disponible excepte els sancionatsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de molts mesos, Vicente Moreno pot respirar tranquil, pel que fa al capítol de lesions. Tant Álex López com Gerard Valentín estan completament recuperats de les seves respectives molèsties i estan a disposició del tècnic del Gimnàstic de Tarragona per quan aquest cregui oportú utilitzar-los.

Valentín va caure lesionat el 17 de gener en el duel contra l’Alabès, a Mendizorroza. Des de llavors, no ha pogut participar, però dos mesos i mig després, aproximadament el que estava previst, s’ha recuperat completament i està en disposició de tornar a gaudir de minuts.

Per la seva banda, Álex López va ser sotmès a una intervenció quirúrgica el 22 de desembre per un trencament del menisc extern del genoll esquerre. En principi, el període de recuperació havia de ser de tres mesos, i així ha estat.

La lesió del tarragoní va motivar que la direcció esportiva del Nàstic hagués de moure fitxa en el mercat d’hivern a la caça d’un davanter centre de garanties. Va arribar Aníbal Zurdo qui, tot i haver perdut protagonisme en les darreres dues setmanes, ha jugat molts minuts amb la samarreta grana.

Álex López aportarà competència a la davantera, una demarcació on també continuarà lluitant per fer-se un lloc De la Espada. L’illenc ha caigut de les darreres convocatòries, però està treballant molt dur per tornar a ser dels divuit escollits i ajudar a l’equip amb el seu treball incansable, la seva qualitat i els seus gols.

En les darreres alineacions, Vicente Moreno ha apostat per no jugar d’inici amb cap davanter centre nat. Emaná, Naranjo i Jean Luc van ser titulars tant a Bilbao com aquest diumenge, a casa, contra el Numància, i el resultat ha estat dues victòries, cinc gols a favor i cap en contra. No té pinta que el tècnic valencià tingui intenció de canviar res de cara a aquest diumenge.

Tot i això, tant Álex López com Valentín tenen possibilitats d’entrar a la convocatòria de diumenge. El lateral tindrà complicat tornar a tenir el protagonisme de què gaudia abans de caure en el dic sec. I és que Daisuke Suzuki s’ha guanyat a pols la titularitat en el carril dret de la defensa gràcies a les dues darreres actuacions. El japonès ha estat titular en les dues darreres cites amb el Nàstic, i ha ratllat a un nivell més que notable.

Dues baixes per sanció

De cara al partit contra el Còrdova, tot i no tenir lesionats, Vicente Moreno sí que tindrà dues baixes molt sensibles. Seran els sancionats Sergio Tejera i José Naranjo. Amb la de diumenge, el centrecampista ja en suma un total de quinze, mentre el davanter va veure la cinquena cartolina de la temporada.

El centrecampista serà substituït o bé per Lévy Madinda o per Giorgi Aburjania, dos futbolistes que no van poder jugar contra el Numància perquè estaven concentrats amb les seves respectives seleccions.

Pel que fa a Naranjo, Vicente Moreno compta amb un gran ventall de possibilitats, des d’un punta nat com Aníbal, De la Espada o Álex López, un mitja punta com Rayco, o un extrem a l’estil Miguel Palanca o Giner.

El Nàstic-Mirandés es jugarà diumenge 1 de maig a les cinc

La 36a jornada del Campionat de Lliga de Segona Divisió ja té horaris. La Lliga va anunciar-los ahir, i el Nàstic ja sap que rebrà el Mirandés al Nou Estadi el diumenge dia 1 de maig, a les cinc de la tarda. Cal recordar que en l’enfrontament d’anada el resultat va ser de 0-1 a favor del conjunt tarragoní, gràcies a una solitària diana de José Naranjo que, a més, va arribar en l’afegit, en el 93’. Llavors, els dos conjunts estaven lluitant per la part alta, una situació similar a l’actual, tot i que ara els tarragonins parteixen amb cert avantatge a la taula. Els de Vicente Moreno sumen 51 punts, mentre que els de Miranda de Ebro n’han aconseguit 44, i són a tres punts de la promoció d’ascens. Dissabte dia 30 d’abril, a les sis, es disputaran els Osca-Llagostera, Alcorcón-Osasuna i Numància-Almeria, mentre que a un quart de nou serà l’hora del Mallorca-Alabès. Diumenge, a les dotze, Oviedo-Còrdova i, a les cinc, Elx-Albacete, Valladolid-Lugo i Girona-Tenerife. A un quart de vuit, Ponferradina-Saragossa i, dilluns, a dos quarts de nou, Bilbao Athlètic-Leganés.

tracking