Diari Més

Ferran Torres entra en el quintet inicial de la jornada

El pivot pateix del turmell, però no abaixa els braços i aguanta els partits sencers

Ferran Torres va completar un gran partit aquest dissabte, al Serrallo.

El cebetista Ferran Torres entra en el quintet inicial de la jornadaJ.C. Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels principals protagonistes de la gran temporada del Club Bàsquet Tarragona, Ferran Torres, va tornar a demostrar aquest cap de setmana que és un dels millors jugadors de la LEB Plata. És així fins al punt que ha estat escollit en el millor cinc de la jornada.

Torres porta tota la temporada demostrant que més enllà del físic, per jugar al bàsquet es necessita un talent que pocs jugadors tenen en la mateixa quantitat que el pivot d’Hospitalet de l’Infant. A força de moviments inesperats, sorprenents i poc ortodoxos, Ferran Torres està signant una mitjana de 19 punts i 24,6 punts de valoració en les últimes tres jornades. El jugador de tan sols dos metres d’altura pateix en silenci cada partit els seus dolors en el turmell per faixar-se amb pivots més pesats que ell. No obstant això, la superioritat física dels seus rivals no els impedeix acabar desficiats pels moviments amb els quals Ferran delecta a una graderia entregada a un dels seus jugadors més carismàtics. El dissabte passat, els seus 24 punts amb 10 de 12 en llançaments de camp li van servir per ser nomenat, una vegada més, en el quintet ideal de la jornada de LEB Plata.

Tornada a la feina

Amb els play-off assegurats i entre rostres d’alegria, el CBT va tornar ahir als entrenaments per preparar el partit que dissabte que ve els enfronta al Ciudad de Valladolid, a partir de les set de la tarda.

Després d’anar aconseguint els seus objectius a poc a poc, ara el CBT afronta el repte més difícil: aconseguir el factor camp a favor en les eliminatòries d’ascens a LEB Or. Per a això, l’esquadra tarragonina haurà de guanyar els dos partits que li queden i, a més, esperar que els seus rivals directes perdin algun duel.

De totes maneres, després de l’extraordinària temporada que ha realitzat el conjunt cebetista, els homes de Berni Álvarez afrontaran les dues jornades que queden sense pressió, pensant únicament a gaudir del seu joc i aconseguir dues victòries davant del seu públic. Aquesta serà la millor manera de preparar el play-off d’ascens, que el CBT començarà a disputar a partir del dimecres 13 d’abril. Però abans d’aquesta data, els jugadors tenen per davant una setmana d’entrenaments més curta del normal, després de dos dies de festa.

tracking