La Pobla es queda sense arguments

Els de Posse cauen 1-0 contra l'Espanyol B

La Pobla es queda sense argumentsRCD Espanyol

El CF Pobla de Mafumet cau derrotat contra l’Espanyol B (1-0) en un enfrontament en el qual els homes de Martín Posse es mostren inoperants en atac i triguen més de 80 minuts a protagonitzar el primer xut a porteria de l’enfrontament. Aquesta derrota continua deixant el filial del Nàstic molt a prop de la zona de descens, concretament un punt per sobre, tant de la zona crítica, com de la posició de promoció de descens.

El duel va ser força avorrit pel que fa a ocasions de gol. Tot i això, als tretze minuts Mickael va inaugurar l’electrònic, amb què la Pobla va anar a remolc des de bon principi. El joc de desgast del filial blanc-i-blau va ser determinant. A banda, els visitants no van poder trenar el seu joc i van haver de jugar a mercè dels periquitos.

Primer tret

Tot i la necessitat dels pobletans, van haver de passar 82 minuts perquè els tarragonins xutessin amb cert perill. Va ser amb una rematada de cap d’Stephane Emaná, que a punt va estar de pujar l’empat. Quatre minuts després, Víctor García va disposar de la millor ocasió de la Pobla, però no va ser capaç d’enviar l’esfèrica al fons de la xarxa.

Aquesta derrota deixa l’equip de Martín Posse amb els mateixos 33 punts amb què va començar la jornada. El filial del Nàstic està fora de la zona de perill, però únicament suma un punt més que l’Olot, que està en promoció de descens. També tenen 32 punts l’Atlètic Llevant i l’Olímpic de Xàtiva, dos conjunts que estan situats en zona de descens a Tercera Divisió.