El CBT es desfà del Xuven Cambados (90-83)

Els tarragonins dominen durant tot el duel, excepte en un segon quart desastrós

CBT Cambados

El CBT es desfà del Xuven Cambados (90-83)CBT

Victòria necessària l'aconseguida pel Club Bàsquet Tarragona contra el Xuven Cambados (90-83), un triomf que convida a somiar, encara més, un equip que sap que ara només s'ha de centrar a escalar el màxim possible per assolir un bon creuament de play-off.

Els de Berni Álvarez es van desfer del rival gràcies a un partit molt seriós, que van controlar des del principi. De fet, els primers deu minuts amb un clar 22-13, gràcies a l'encert des de la línia de tres de Marc Giménez i de Diego Gallardo. El segon període, però, va resultar tot un autèntic desastre, ja que el Cambados va protagonitzar una inesperada i espectacular remuntada, situant-se 29-37 a falta de poc menys de quatre minuts per al descans. Berni Álvarez va intentar readreçar la situació, i va portar l'equip al descans amb un 37-43 que ho deixava tot obert.

Diego Gallardo va començar el tercer període amb un triple que iniciava una remuntada local. Amb un igualat 64-63 van arribar els dos conjunts al final del tercer quart, per disputar un últim període decisiu que es va decidir al seu equador, on els blaus ja manaven 80-70. Tret de l'ensurt del segon període, partit molt seriós dels tarragonins.