Diari Més

El Nàstic, en primer pla des del Periscope de Piqué

Sergi Roberto també desitja l’ascens per al CF Reus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Quins equips de Segona Divisió voleu que pugin?». La pregunta la plantejava, la nit de dimarts, un dels seguidors de Gerard Piqué a través del compte de Periscope del mateix central del FC Barcelona, a un de nou entre els diferents vídeos en directe que el futbolista ha penjat a la xarxa social en els últims dies. Piqué apareix a les imatges al costat de dos dels seus companys d’equip, Sergi Roberto i Jordi Alba –i requerint contínuament Marc Bartra perquè s’hi sumi–, en el marc de la concentració de la selecció espanyola a la Ciutat Esportiva de Las Rozas.

El primer a respondre a la qüestió és Sergi Roberto, gairebé alhora que el mateix Piqué: «el Nàstic de Tarragona», apunta, abans de fer la picada d’ullet a l’equip de la seva ciutat, «i el Reus, que pugi a Segona A». Després, el conjunt grana és el principal candidat també per a Piqué i Alba –que també hi va arribar a militar–, que n’apunten altres, entre els quals el Girona, l’Alavés.

El centrecampista reusenc ja ha expressat en múltiples ocasions el seu suport a l’entitat de la capital del Baix Camp, i ha assistit des de la graderia a més d’un enfrontament protagonitzat pel conjunt roig-i-negre. Precisament l’octubre passat, al moment de recollir el guardó amb què l’Ajuntament de Reus premiava la seva progressió esportiva a la gala dels Premis Esporti i Ciutat 2015, el jugador feia públic el desig que «tant de bo el Reus pugui pujar» i celebrava el bon moment que travessaven els homes de Natxo González a l’inici de temporada. «No és casual que Reus sigui una ciutat tan esportiva, amb tants d’esportistes i de totes les categories» afegia, llavors, el centrecampista, un dels emblemes del municipi en el seu àmbit i que aprofita cada oportunitat per enviar un record al club que presideix Xavier Llastarri.

Repercussió a les xarxes socials

Les paraules de Sergi Roberto eren rebudes ahir amb entusiasme per alguns seguidors del CF Reus que agraïen el gest de l’internacional del Barça envers l’equip reusenc. El Periscope de Piqué, d’altra banda, tornava a vestir-se de polèmica precisament l’endemà que el President de La Liga, Javier Tebas, es referís al seguit de vídeos del blaugrana per manifestar l’opinió que el central ha posat de moda la vessant més «conflictiva d’aquesta xarxa social». Les imatges publicades dimarts acabaven amb Piqué irrompent a la zona de fisios, on es trobaven en aquell moment la resta de companys concentrats amb la selecció.

El Nàstic, en primer pla des del Periscope de Piqué

El Nàstic, en primer pla des del Periscope de PiquéCedida

tracking