Diari Més

L'àguila també llença les faltes

Alberto Varo, meta de la Pobla, és un porteràs: atura i anota penals, marca córners i ara, també dispara a pilota aturada

Varo, llençant una falta

L'àguila també llença les faltes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’àguila de la Pobla no deixa de protagonitzar proeses i actes que deixen ben clar que aquest no és un futbolista com la resta. S’han escrit línies sobre les seves aturades impressionants, sobre els gols que ha marcat de penal, sobre les penes màximes que ha aconseguit aturar. Ara bé, no s’havia vist en cap partit de futbol al porter del filial del Nàstic llençant una falta.

No, i és que no en va llençar una, sinó que van ser dos, aquest mateix diumenge, en la victòria del conjunt pobletà sobre el Llosetense (2-1), un triomf que va ajudar al conjunt tarragoní a allunyar-se a tres punts de la zona de descens i a començar a creure que la salvació és un objectiu més que possible.

Va ser una a la primera meitat i una a la segona. Una d’elles va marxar alta i l’altra, va acabar ajustada a un dels dos pals que defensava Mingo. Cap dels dos lliures directes va anar a porteria, però el que sí és cert és que si va ser Varo l’escollit per llençar-los, volia dir que el cos tècnic ha vist en ell qualitats, i de sobra, per poder deixar l’equip sense porter alguns instants i arriscar-se a què sigui el tarragoní el protagonista en el llançament de falta.

Varo és un dels millors futbolistes que hi ha a Espanya amb la pilota als peus. Quan ell té la possessió de l’esfèrica, els seus companys saben que buscarà una passada precisa, a la vegada que potent, per deixar-los en bona situació de cara a la porteria rival. Tot això va succeir en el dia en què el meta tornava a la titularitat amb la Pobla, ja que Ondoa va ser un dels convocats per jugar a San Mamés amb el Nàstic contra el Bilbao Athlètic. La convocatòria de l’africà amb la selecció de Camerún, aquesta setmana, motivarà que Varo torni a ser el porter titular la pròxima jornada amb la Pobla i que sigui ell qui acompanyi Reina a la convocatòria del primer equip.

Horaris dels dos pròxims duels

El club pobletà va anunciar ahir l’horari dels dos pròxims enfrontaments. El de la 31a jornada, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B, es disputarà el dilluns, 28 de març, a partir de les set de la tarda. El duel serà retransmès per Esport3. Pel que fa a la 32a jornada, la que acollirà el Pobla-Hospitalet, està prevista per al diumenge dia 3 d’abril, a partir de les set de la tarda, i a l’Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet.

tracking