Derrota inesperada a casa del cuer

Els tarragonins cauen 76-71

CBT Getafe

El Club Bàsquet Tarragona s'ha vist sorprès pel cuer de la LEB Plata, un Getafe que li ha guanyat la partida aquesta tarda (76-71). Els de Berni Álvarez han començat controlant, sobretot en eljoc interior, on Ferran Torres i Orion eren un autèntic mal de cap pels jugadors locals.

El primer quart ha acabatamb 15-22 al electrònic,i durant els primers minuts del segon quart, el CBT ha aconseguitposar els deu punts de diferència al marcador. Semblava que el partit podia patir el primer break important, però Getafeha reaccionatretallant les diferències en cinc punts, 24-29.

A menys d’un minut per arribar al descans, elGetafe s'ha posatper primer cop per davant, 38-37. Semblava que els locals podien arribar al descans amb avantatge, però al final, gràcies a dos tirs lliures convertits per David Fernández, amb 41 igual al marcador i el rellotge a zero, els ha permèsmarxaral descans amb una petita diferència al marcador, 41-43.

A l’inici del tercer quart amb un parcial de 0-5, amb menys d’un minut va permetre al CBT ha posatel 41-48.El partit entrava en una fase on poc a poc totes les accions tenien un plus d’intensitat. La defensa de Getafe, al límit de la falta en totes les accions, pujava la tensió del partit, inclòs arribant-se a moments de molta tensió al final del tercer quart, al qual s'ha arribatamb 61-62 al marcador.

Res ha canviata l’inici del darrers deu minuts. Cap dels dos equips era capaç d’agafar el control del matx. Diferències d’un o dos punts com a molt. Un triple de Fernando Boada, el tercer del jugador, que posavael 66-69 al marcador. Semblava que podia obrir la porta cap a la victòria, però no va ser així. Tot el contrari. Un parcial de 6-0 pels locals ha obligata Berni a demanar temps mort per aturar el parcial.

Quedaven tres minuts i Getafe ha estat capaç d'administrar el 72-69, fins el final del partit. En cap moment el CBT s'ha mostratcapaç de capgirar aquesta petita renda, que el final va ser de 5 punts, 76-71.