La Pobla tira d'èpica contra el Llosetense

La Pobla 2 1 Llosetense

Victòria vital l'aconseguida pel CF Pobla de Mafumet contra el Llosetense (2-1). Aquests tres punts contra un rival directe donen aire a un equip que s'allunya de la zona de descens gràcies a una diana de Polaco quan només faltaven dos mints per finalitzar el duel.

Els nervis eren evidents. Els dos equips necessitaven el triomf, i les ocasions de gol no acabaven de ser clares.

No va ser fins el minut 74 quan es va avançar el quadre local, mitjançant una diana, de falta, de Nacho Pérez. Mirava el duel amb tranquil·litat el quadre pobletà. Tot i això, el rival no es va donar per vençuti va empatar en el 86' per mitjà de Regis. Polaco, dos minuts després, va fer esclatar la bogeria i va donar els tres punts al seu equip.