El Reus assalta el Mini Estadi

1 Barcelona B 1 2 CF Reus

El Reus assalta el Mini EstadiXavi Guix/CF Reus

Imperial victòria l’aconseguida pel CF Reus al Mini Estadi (1-2). És un triomf de molt de prestigi l’aconseguit pels homes de Natxo González, que derroten un dels millors, o el millor equip de la segona volta del grup tercer de Segona Divisió B, gràcies a dues dianes de bella factura. Dos autèntics golassos els que han anotat Ramon Folch i Vitor Silva a la primera meitat, els quals han ferit de mort el filial blaugrana.

Han trigat molt els dos equips a despertar-se. I és que fins el minut 30 no s’ha produït el primer xut a porteria, a càrrec d’Edgar Hernández. El tret, però, l’ha aturat sense problemes Ortolà. Dotze minuts abans el tècnic local, Gerard López, ha estat expulsat per protestar una cartolina groga mostrada a Fali, jugador cedit al Barça B pel Nàstic.

En el 40’ ha arribat la primera genialitat del partit. Gran jugada d’Alberto Benito per banda dreta, que acaba amb una centrada rasa cap a Ramon Folch. El cambrilenc, de primeres, ha rematat amb la cama esquerra obrint el marcador. I, quatre minuts després, el gol de la jornada. Vitor Silva ha recollit una esfèrica fora de l’àrea, ha girat sobre si mateix i, sense pensar-s’ho, ha disparat batent per alt el meta local.

En el segon acte, Gerard López ha decidit moure banqueta i ha donat entrada a dos jugadors ofensius com Xemi i Salva Chamrro, deixant al vestidor a Moisés i a Fali. Ha passat, doncs, el quadre local a jugar amb tres defensors, sense tenir l’efecte esperat, ja que la victòria ha marxat cap a Reus.

Els locals, però, han posat emoció al partit amb l’1-2, marcat en pròpia porteria per Dinis Almeida. Juan Cámara ha provat un tret creuat, i el central del Reus ha empès involuntàriament l’esfèrica cap a la seva porteria. Han posat la por al cos Romera i Palencia amb un doble xut en el 82’, però el Reus ha pogut, fins i tot, ampliar distàncies. Primer, en un contraatac de llibre iniciat per Cassamá, en el qual Haro no ha pogut connectar bé amb el portuguès en l’última passada. L’altre, amb una internada per la dreta d’Alberto Benito en la qual el lateral dret ha demanat penal. Al final del duel, Dani Romera ha estat expulsat per agredir Dinis.