Diari Més

Només valen els tres punts

S'enfronten dos equips de la part baixa

Només valen els tres punts

Només valen els tres puntsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou partit a vida o mort el que haurà d’afrontar el CF Pobla de Mafumet a casa contra el Llosetense. A partir de les dotze del migdia, el filial del Nàstic mesurarà forces contra un rival directe en la lluita per la permanència.

No val cap resultat que no sigui la victòria, ja que, de no aconseguir-la, els tarragonins tornarien a caure, amb tota probabilitat, a la plaça de promoció de descens o, fins i tot, al descens directe. Actualment, el filial del Nàstic està instal·lat a la quinzena posició de la taula, fora de perill, i amb 30 punts.

Per la seva banda, el quadre illenc és avantpenúltim, amb 28 punts. Fa tan sols algunes setmanes semblava que aquest equip estava completament desterrat, però una sèrie de bons resultats l’han situat en una bona situació per poder lluitar per evitar el descens a Tercera Divisió.

El Llosetense només ha perdut un partit dels últims cinc en joc, el de Cornellà, fa dues jornades (2-0). La resta de duels les ha solucionat amb dues victòries, contra el Reus Deportiu i el Vila-real B, i dos empats, a Xàtiva davant de l’Olímpic i a casa contra el Lleida Esportiu. Haver sumat set punts en els duels contra Lleida, Reus i Vila-real B, tres dels equips amb major potencial de la categoria de bronze, denota que el moment de forma del Llosetense no està passant desapercebut i que és un equip capaç de vèncer a qualsevol.

De cara al duel, el tècnic local, Martín Posse, no podrà comptar amb Álvaro Fernández, que s’està recuperant d’unes molèsties musculars. El punta fa dues setmanes que no està a disposició del tècnic argentí, i s’espera que torni la pròxima setmana.

tracking