LEB plata

El CBT liquida el Zornotza a la primera meitat

Els de Berni Álvarez vencen 82-71 i es consoliden en la zona de ‘play-off’

El CBT liquida el Zornotza a la primera meitatJC Borrachero

El Club Bàsquet Tarragona segueix amb pas ferm cap a la classificació pel play-off d’ascens a LEB Or. Els homes de Berni Álvarez ha aconseguit una victòria de mèrit aquest dissabte (82-71) davant d’un Zornotza que va perdre les opcions de victòria a la primera meitat, quan els tarragonins han deixat el triomf pràcticament sentenciat.

Els tarragonins han marxat 20-16 al final del primer quart i, gràcies al 25-14 dels segons deu minuts, el conjunt blau manava 45-30 al descans. Aquests quinze punts de diferència han resultat insalvables per al conjunt visitant, que ha basat el seu atac en Ander García i Nkaloulou. Tot i això, el màxim anotador de l’enfrontament i MVP ha estat Orion Outerbridge, aconseguint 28 punts i 31 punts de valoració.

Els dos darrers quarts se’ls ha emportat el Zornotza, però ben coneixedor que la diferència era insalvable. 18-21 en els tercers deu minuts i 19-20 en l’últim període per acabar de tancar una victòria que acosta el CBT al seu objectiu.