Diari Més

Units Podem

Errejón valora negativament els resultats d'Units Podem

«No són bons resultats per a Units Podem ni per a Espanya», ha afirmat el director de campanya de la coalició en roda de premsa

Errejón valora negativament els resultats d'Units Podem

Errejón valora negativament els resultats d'Units PodemEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de campanya d'Units Podem, Íñigo Errejón, ha admès avui que les dades que es coneixen de les eleccions, que confirmarien que no es produeix el 'sorpasso' al PSOE, «no són uns bons resultats»ni per a la coalició ni per a Espanya, i ha reconegut que tampoc eren els que esperaven.

En roda de premsaal Teatre Goya, on els dirigents d'Units Podem segueixen atents i en silenci l'escrutini de les eleccions, Errejón ha insistit que encara queda nit per davant i que en un context tan ajustat pocs vots mouen de forma important els equilibris i els escons.

No obstant això, i a l'espera de la valoració definitiva, que farà el candidat a la Presidència, Pablo Iglesias, al final de la nit, Errejón ha comparegut davant la premsaseriós per anticipar que les seves expectatives no s'han complert.De totesmaneres, ha posat l'accent en quel'única cosa que es fa així és retrassar un procés de canvi polític que va començar el 2011 i que és irreversible, i que s'ha demostrat que l'espai polític de la formació«es consolida»i que tenen una «posició determinant que va a ser decisiva»en el futur.

Encara que «en ocasions -ha dit- els processos de canvi no es donen de manera lineal, ni amb la forçai la velocitatque a Podem li agradaria», encara que s'hagi ratificat que són un espai polític que ha «vingut per quedar-se». «Si els resultats es confirmen, no són bons ni els que esperàvem»,ha reiterat abans d'assegurar que, en qualsevol cas, Units Podem seguirà amb la mà estesaal PSOE perquè pugui conformar-se un Govern de progrés.

Errejón ha avançat que, siguin quinssiguin els resultats definitius, Podem donarà la carai amb l'escrutini final Iglesias compareixerà davant els mitjans de comunicació.Mentrestant, al Teatre Goya l'ambient avui és molt diferent al que es va viure el passat 20 de desembre, quan no paraven d'escoltar-se les ovacions i crits de «Si que es pot»procedents de la sala on es reuneixen els dirigents de la coalició. Aquest diumenge, per contra, el silenci i les cares serioses són el més cridaner de la nit

tracking